FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - STEAUA 0-0

Reacţie uluitoare a unui stelist după Petrolul - Steaua 0-0: "Toţi sîntem mercenari, jucăm pentru bani!" Dezvăluiri despre bătaie

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 mai 2014 00:00 / Actualizat duminica, 18 mai 2014 11:17

Unul dintre jucătorii Stelei a povestit evenimentele de după finalul meciului cu Petrolul, scor 0-0. Roş-albaştrii au pornit o horă, ceea ce i-a enervat pe ploieşteni şi s-a creat o bătaie generală.

Iasmin Latovlevici îi ironizează pe jucătorii străini de la Petrolul şi spune că doi dintre colegii săi au fost agresaţi serios:

”Noi am încercat să ne bucurăm şi au venit străinii, care sînt petrolişti de mici pentru a reacţiona. Să nu mai exagereze, că sîntem toţi mercenari, jucăm fotbal pentru bani, pentru familiile noastre, sînt puţini aceia care joacă 10-15 ani la aceeaşi echipă, ca să spună să meargă să pupe stema sau mai ştiu eu ce.

În ţările civilizate, se mai şi felicită campionii. Noi şi cu mici şi cu bere, am avut şi două-trei zile libere şi tot nu ne-au bătut, probabil a fost frustrare. Sper să-i suspende.

Tănase a fost lovit, Chipciu a evitat un croşeu de dreapta în ultima clipă, dar nu mai contează”, a declarat Latovlevici, potrivit Digi Sport.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (46)
satyricon
satyricon  •  19 Mai 2014, 13:58
Postat de unico_biancorossi pe 19 Mai 2014, 00:42

stiam de mult ca acest jasmine e un deobiteok.

Toata lumea stie ca tu esti "deobiteok-ul" site-ului!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  19 Mai 2014, 00:42

stiam de mult ca acest jasmine e un deobiteok.

dannicola
dannicola  •  18 Mai 2014, 17:52

Lato a spus ceva normal, dar care nu se vrea sa fie inteles de suporteri. S-a dus "epoca" cind se juca pentru "patrie", "glorie", suporteri, etc. Fotbalul (ca si alte sporturi) se joaca pe bani si pentru bani. Acestia care sustin "atasamentul" fata de un club in orice conditii, ar munci pe gratis sau pe un salariu de mizerie? Problema care se pune este accea de a merita salariul primit! Faptul ca a plecat la alta echipa, care ii ofera mai mult, nu este o "tradare". Daca veti reusi sa va "aliniati" cerintelor actuale veti judeca corect fenomenul, fara sa va injurati intre voi!!

Vezi toate comentariile (46)
Comentează