FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Gică Hagi laudă munca celor de la FK Csikszereda: "Bravo celor din Ungaria" și dă de pământ cu autoritățile din România: "Vorbim, plecăm şi la revedere. Nu se face nimic"

Articol de GSP - Publicat marti, 21 noiembrie 2017 09:15

Gică Hagi, finanțatorul celor de la Viitorul, a avut o reacție nervoasă la adresa autorităților din România din cauza lipsei de investiții și a lăudat Guvernul din Ungaria pentru ce face în sport și pentru baza făcută în România, la Miercurea Ciuc pentru FK Csikszereda. (Detalii aici)

"Bravo celor din Ungaria pentru că susţin sportul. Prim-ministrul are 6 discipline pe care vrea să le dezvolte la cel mai înalt nivel. Sunt societăţi mari în România care fac bani. Nu e posibil ca oraşele mari să nu aibă echipe. Nu se poate aşa ceva! 

Multinaţionalele care fac miliarde în România ar trebui să dea 2-3% din cifra lor de afaceri. Am fost la cei de la MTS să le spun asta. Erau încântaţi, parcă descoperisem America. Dar tot nu s-a făcut nimic. În România vorbim, plecăm şi la revedere. Nu se face nimic", a spus Hagi la TV Telekom Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
haideusicfr
haideusicfr  •  21 Noiembrie 2017, 12:53
Postat de markksson pe 21 Noiembrie 2017, 10:25

Il apreciez pe Hagi, dar asta e gogonata rau. De ce sa nu bage multinationalele in WC-uri publice 5-7% din cifra de afaceri. Apoi 8-10% in gradini zoologice, 15-20% in prezervative pentru populatie si 3-5% in scoli de facut sarmale. Jumate' din ce a ramas sa investeasca multinationalele in Ianis Hagi - iar cealalta jumate' sa puna palmieri in Constanta, cu luminite prin ei, ca sa nu inghete iarna. Si uite asa facem un capitalism de ne sta la toti mintea in loc, daca cumva mai e nevoie ...

Ai dreptate , multinationalele sa-si duca banii acasa .Statul Roman sa construiasca stadioanele.

cneius
cneius  •  21 Noiembrie 2017, 12:12

Hagi este putin "pe lînga"...academia aceea este facuta "politic" si nu cu intentia de a sprijini sportul...

958782380924671
Radu Titu  •  21 Noiembrie 2017, 10:44

Hahaha!!! Pai de unde sa bage multinaționalele 2-3% din profit cand atunci cand nu e 0% tot profitl este externalizat....

Vezi toate comentariile (7)
Comentează