FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - VIITORUL 2-5

Reacţie vehementă a lui Hagi după speculaţiile de blat: "Terminaţi cu circul ăsta! Ce e la Steaua nu e la mine în casă"

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 mai 2013 00:00 / Actualizat duminica, 19 mai 2013 23:40

Gică Hagi s-a enervat din cauza speculaţiilor că Steaua n-a jucat la capacitate maximă cu Viitorul. "Regele" spune că eventualul conflict dintre Reghecampf şi Gigi Becali n-ar trebui să aibă legătură cu echipa sa.

"Noi ne-am bătut pentru acest rezultat. Terminaţi cu circul ăsta! Ce e în casa Stelei nu e la mine. Gîndiţi-vă la copiii ăştia care au muncit tot campionatul... Ei au muncit pentru victoria asta. E problema Stelei pe cine a băgat sau pe cine nu. Nu fac eu programul la Steaua. Ar trebui să se vorbească de Chiţu, de Nikolov, de golurile pe care le-au dat. De cum au jucat copiii ăştia...", a spus Hagi la Digi Sport Special.

Declaraţii stranii ale lui Becali după 2-5 cu Viitorul: "Îmi era frică să nu egalăm"

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (40)
manu1990
manu1990  •  21 Mai 2013, 02:15
Postat de coreeanu pe 20 Mai 2013, 11:25

CFR nu e in stare sa termine intre primele 5 in Liga lu' Mitica, dar bate campioana Angliei pe Old Trafford. Ti-e scarba?

Mai "stelist" penal ce esti....Cfr a castigat cu noroc , pe cand la blatul asta infect s-a vazut de pe luna faptul ca oile au jucat pentru Viitorul. Inainte sa mai aduci argumente de 2 lei , scoate capu' din cur.

helioglobalus
helioglobalus  •  20 Mai 2013, 18:47

Când v-am arătat anul trecut adevărata faţă a lui Hagi, groparul Farului, aţi tăbărât pe mine cu insulte, dar am spus că nu va trece anul şi o să vă lămuriţi. Acum cum e?

ileana13
ileana13  •  20 Mai 2013, 12:48

RUSINE. Hagi ne-a aratat din nou ca taie si spanzura in fotbal , in primul rand la juniori iar acum la seniori.Peste tot s-a scris si spus ca v-a fi meci aranjat,iar aseara dupa circul infect de meci , Hagi isi permitea sa tipe ca echipa lui are talent si valoare. Consider ca atat Hagi cat si Reghecampf au castigat cate o pata neagra , atat. V-ati facut de rusine. Sa vedem daca Dragomir si gasca lui are curaj sa sanctioneze CORECT si LEGAL acest BLAT AUTENTIC.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează