FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

Reacţie vehementă a unui antrenor român în cazul Stelei: "Am distrus totul"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 ianuarie 2017 17:45

Conflictul dintre Gigi Becali şi CSA în ceea ce priveşte echipa Steaua a stârnit o reacţie vehementă din partea lui Edi Iordănescu, fost antrenor la Steaua.

Tehnicianul român susţine că, în mai puţin de 30 de ani, administrarea defectuoasă a dus la desfiinţarea unor echipe de tradiţie din fotbalul românesc şi consideră aceeaşi soartă o vor avea şi alte cluburi.

"Am distrus totul în ţara asta. Fotbalul e doar un segment din opera noastră complexă. Rapid, Petrolul, Oţelul, Timişoara, U Cluj, Vaslui, Bacău, etc, etc, toate condamnate şi executate într-un timp record şi se mai pregătesc şi altele.

Probabil Pandurii, ASA, Steaua şi vine Dinamo din urmă. Am «reuşit» în mai puţin de 30 de ani de la revoluţie să punem totul la pământ. Dar e bine că am făcut o autostradă până la mare şi alte 17 porţiuni prin restul ţării", a scris Edi Iordănescu pe pagina de facebook.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
1036413119730634
Ionel Cristian  •  20 Ianuarie 2017, 13:56

Dl Iordanescu ati uitat de GIMNASTICA s.a.m.d........

943355679082826
Iulian Valentin  •  19 Ianuarie 2017, 08:26

Bravo Edi !! Ai mare dreptate , multe echipe vor mai cadea :( Toti il pupa *** pe Talpan ca e un salvator :)) or sa vada ei cand pe fata lor o sa scrie Faliment :) Nea Gigi e un om de buna credinta trebuia lasat in pace :( Dar cand dracu isi baga coada se simte :)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gizeh
gizeh  •  18 Ianuarie 2017, 22:41

... aia cu autostrada era doar ... o ironie.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează