FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB

Reacții incredibile: jucătorii lui Dinamo își îndeamnă fanii să țină cu FCSB!

Articol de GSP - Publicat joi, 08 februarie 2018 17:55

Jucătorii lui Dinamo se pregătesc pe toate planurile pentru cele 3 meciuri de foc, decisive pentru "câini" în vederea calificării în play-off-ul Ligii 1. Ionuț Nedelcearu și Laurențiu Brănescu au surprins însă la declarații. 

Ambii văd cu ochi buni o victorie a marii rivale FCSB în partida de la mijlocul săptămânii viitoare cu Lazio. Motivul? Fundașul e de părere că poate așa steliștii se vor relaxa pentru derby-ul de duminica viitoare, în timp ce portarul se declară naționalist. 

"Voi ţine cu România la FCSB - Lazio, pentru că dacă vom aduna cât mai multe puncte vom avea mai multe echipe în cupele europene şi asta va fi un câştig nu numai pentru Dinamo, ci pentru toate echipele", a zis Laurențiu Brănescu. 

"POATE O BAT PE LAZIO, apoi sunt relaxați cu noi"

"Poate fi un avantaj că FCSB va avea dubla cu Lazio în preajma meciurilor cu noi. Dacă obține un rezultat bun în prima manșă, atunci FCSB se va gândi la calificare și va menaja o parte dintre jucători în Derby de România", a zis și Ionuț Nedelcearu

FCSB - Lazio e joi, 15 februarie, de la ora 22:05, în direct la ProTV, Telekom Sport și liveTEXT pe GSP.RO. 

Dinamo - FCSB este duminică, 18 februarie, de la ora 20:45, în direct la TV Digi Sport, Telekom Sport, Look și liveTEXT pe GSP.RO. 

"Le doresc celor de la FCSB să câștige, ce treabă am eu cu cei de la Lazio? Le doresc succes, dar pentru ce să țin cu Lazio. Nu țin nici cu FCSB, dar nici cu Lazio. N-am vreo afinitate. În schimb țin cu CFR Cluj la meciul cu ei. Sper să câștige sâmbătă, CFR are un loc în inima mea. Nu e CFR favorită, sunt două echipe foarte bune" Vasile Miriuță la TV Digi Sport  

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (38)
magic4ever
magic4ever  •  09 Februarie 2018, 11:50

NICIODATA NU O SA TIN CU FCSB! SPER SA CASTIGE LAZIO CU 2-3 GOLURI DIFERENTA, SA II CALCE IN PICIOARE!

idi53
idi53  •  08 Februarie 2018, 23:52

NICIODATA NU VOI TINe cu *** steaua!DIN CAUZA lor urasc culorile ros-albastre!DECI FORZA LAZIO!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1887274957980258
Burduja Daniel  •  08 Februarie 2018, 23:31

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează