FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Recidivistul Hamroun » Mijlocașul Stelei e la a 3-a "evadare" de la echipa cu care are contract

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 25 iulie 2016 08:59

Steliștii l-au remarcat pe Hamroun la Oțelul, în sezonul 2014-2015. Galațiul a retrogradat la capătul acelei stagiuni, însă africanul a impresionat în partidele în care a evoluat, inclusiv împotriva roș-albaștrilor, într-o victorie șocantă obținută de moldoveni chiar la București, 2-1.

Becali nu s-a mișcat suficient de repede în vara trecută. Africanul apucase să semneze cu Giresunspor, formație care l-a și prezentat.

A fugit din Turcia când a primit oferta de la Steaua și a motivat că avea o clauză în contract care-i permitea să semneze cu oricine în cazul unei oferte mai bune.

S-a folosit de acest pretext înainte să fi jucat măcar un meci pentru formația turcă! Steliștii s-au bucurat să-l obțină. De data asta ei sunt cei care plătesc pentru un gest asemănător.

A făcut-o și la Karabukspor

Episodul cu Giresunspor nu a fost unic. Hamroun a semnat cu Oțelul în ianuarie 2015 și a evoluat la Galați pe baza unui permis temporar emis de FIFA.

El se afla într-un litigiu cu Karabukspor. Cum s-a ajuns la acel proces?

Le-a zis turcilor că are niște probleme personale și nu s-a mai întors la echipă! 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
blacksun_14
blacksun_14  •  25 Iulie 2016, 12:08

haha, magrebianul a nimerit unde nu trebuie.Ciobanul il tine in lanturi si ii distruge urmatorii 2 ani din cariera

timm
timm  •  25 Iulie 2016, 10:00

Gigi e ingenunchiat si-a gasit nasul.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează