FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Rednic a anunțat pe ce post va juca Bicfalvi: "Acolo se simte cel mai bine" » Ce sfaturi i-a dat un fost antrenor stelist + cum va arăta echipa lui Dinamo

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 februarie 2016 10:17

Dinamo a ajuns la un acord cu mijlocașul Eric Bicfalvi, care a semnat cu formația alb-roșie. Vezi detalii.

Mircea Rednic a vorbit pentru prima dată despre transferul mijlocașului de 28 de ani și a anunțat pe ce post va juca.

"Bicfalvi a venit să joace al doilea vârf. Acolo a înscris multe goluri și se simte cel mai bine. El poate juca pe orice post la mijlocul terenului.

Are talie, are educație bună și este un profesionist. Aveam nevoie de el, ca să ajute la îndeplinirea obiectivelor. A semnat pe patru luni, cu posibilitatea de a avea o opțiune din vară", a spus Rednic pentru Radio Dinamo.

Dinamo: Cerniauskas - Hanca, Marc, Mevlja, Filip - Anton, Ekeng - Rotariu, Bicfalvi, Palici - Gnohere
Rezerve: Rîmniceanu, Puljici, Nedelcearu, Lazăr, Kortzorg, Essombe, Batin

SFATURI DE LA UN ANTRENOR STELIST:

Mihai Stoichiță, fost antrenor la Steaua, a lucrat cu Eric Bicfalvi la formația roș-albastră și îl laudă pe mijlocașul de 28 de ani.

"Eu m-am întâlnit de trei ori cu Bicfalvi. În 2009, nu era un superjucător, dar în sezonul 2012-2013, când am revenit la Steaua se schimbase total. Era un jucător care putea evolua pe orice post. Eu l-am folosit și ca fundaș dreapta și a fost excepțional.

Apoi, când eram la Tiraspol, l-am întâlnit în amicalele cu Volyn, iar el juca excelent. Evolua ca mijlocaș ofensiv și marca foarte multe goluri. La început am avut dubii, dar l-am descoperit treptat și trebuie să recunosc că este excepțional.

Bicfalvi are un mare atu, știe să marcheze. Dacă îl folosești ca mijlocaș defensiv, îi tai din calități. Cred că cel mai bine joacă în spatele vârfurilor. Este oportunist, lovește perfect mingea, bate lovituri libere și trage bine de la 20 de metri", a spus Stoichiță la DigiSport.

5 ani 
a jucat Bicfalvi la Steaua, între 2007 și 2012, bifând 63 de meciuri și trei goluri

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (27)
plischi
plischi  •  18 Februarie 2016, 10:31

mi-l amintesc de la steaua de odinioara si stiu ca am am spus atunci cand a plecat ca steaua trebuia sa-l pastreze, va creste in joc fiindca natura fotbalistica l-a dotat cu multe calitati. sunt curios sa-l vad la prima aparitie, chiar daca dinamo ma intereseaza cat ma intereseaza daca maine va ploua sau va ninge.

zizu
zizu  •  17 Februarie 2016, 16:44
Postat de 1745flo pe 17 Februarie 2016, 16:29

Daca Stoichita Slughita zis si Guardiola a spus asa, Rednic sa zica sarumana pt sfaturile pretioase de la cel ce lua 0-5 de la PSG acum 20 de ani!

buna asta...si chiar asa...cine se gaseste sa dea sfaturi...***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

e.moti.on
e.moti.on  •  17 Februarie 2016, 16:42
Postat de juliusmad pe 17 Februarie 2016, 16:25

zau, a jucat titular de cand a REVENIT? te rog, nu incerca sa fii mai p.... decat permite legea

e bine ca intelegi, un pas inainte pt cei ca tine ..o sa l vezi si titular pe bourceanu ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează