FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Rednic a chefuit degeaba! Detaliul care pune sub semnul întrebării întoarcerea lui Lazăr la Dinamo » Ce a postat mijlocașul pe Instagram

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 iulie 2017 16:21

Varianta întoarcerii lui Valentin Lazăr la Dinamo este în continuare sub semnul întrebării. 

Chiar dacă informațiile apărute zilele trecute au scos la iveală faptul că Al Sailiya nu va alege să-l cumpere definitiv pe Lazăr și îl va trimite înapoi la Dinamo, mijlocașul continuă să se afle în Qatar, acolo unde se antrenează cu formația la care a fost împrumutat în iarnă. 

Chiar azi, mijlocașul de 27 de ani a postat pe Instagram Story o poză din vestiarul echipei qatareze. 

În urmă cu două zile, Mircea Rednic a acordat un interviu Gazetei Sporturilor, în care l-a înțepat subtil pe Valentin Lazăr.

"Chiar am dat un mare chef pentru că marele jucător Lazăr a preferat performanța la Dinamo și nu banii. Înțeleg că arabii nu mai vor să dea banii pe el pentru că are foarte mare valoare. Vine cu o ambiție mare de tot. Cea mai mare ambiție! Cine e deștept înțelege declarația mea, cine nu să o ia de bună", declara Rednic.

Rednic și Lazăr au un conflict mai vechi, ce datează din perioada în care "Puriul" era antrenorul echipei. Citește mai jos istoria conflictului dintre cei doi

Rednic, acuze fără precedent la adresa unui titular de la Dinamo: "Mi-era frică să beau un pahar cu jucătorii, să nu le culeagă el de pe mese"

Scandal uriaș pe net! Mircea Rednic, înjurat de Vali Lazăr! » Reacția antrenorului

Rednic distruge tot: "«Deșteptul» de Vali Lazăr vorbește numai tâmpenii"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
306640699727631
Nae Ionescu  •  24 Iulie 2017, 03:37

*** LIPSIT DE CARACTER AI RAMAS. LASA OMUL IN PACE SA ISI FACA VIATA LUI. NU TI-E TEAMA DE DMNEZEU? SA PRIMESTI STRIMBULE DUPA SUFLET!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

triple.core.hd
triple.core.hd  •  23 Iulie 2017, 17:04

Inseamna ca the desert dwellers marca banii la Nea Goitza si astfel toata lumea e fericita, mai cu seama Lazar si said Goitza, dar si eu, fiindca intors dintre dune VL nu cred ca mai face fata in aerul umed din Europa.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează