FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Rednic a dat de greu! Marea întrebare înaintea meciului cu Chiajna » Tu ce ai face în locul "Puriului"?

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 februarie 2016 14:50

În primul meci din oficial din 2016, 1-0 FC Botoșani, Mircea Rednic avea probleme probleme de lot și a fost nevoit să mizeze pe tinerii Olteanu și Costache.

Valentin Costache a profitat de șansa pe care a primit-o, iar în minutul 28 a marcat singurul gol al meciului și și-a salvat antrenorul. 

ÎNTREBAREA CARE SE PUNE ACUM

Mai are loc în echipa cu Chiajna omul care l-a dus pe Rednic pe locul 2 în Liga 1?  "Puriului" îi revin acum "piesele grele" la mijlocul terenului, Lazăr, Anton, Kortzorg și Eric Bicfalvi. 

Astfel, antrenorul lui Dinamo va avea mari dificultăți în a alege linia de trei mijlocași, din spatele atacantului. Nu mai puțin de 8 fotbaliști se bat pentru cele 3 posturi!

Costache va avea probleme să prindă și banca

Echipa tip a lui Dinamo, preconizată pentru meciul cu ilfovenii, ar urma să îi aibă în primul "11" pe Rotariu, Bicfalvi și Palici, în spatele vârfului Gnohere.

Tânărului Costache îi va fi greu să prindă chiar și banca de rezerve, acolo unde au șanse mai mari să se regăsească jucători cu un CV mai impresionant, precum Lazăr, Kortzorg sau Batin, sau fotbalistul surpriză care l-a impresionat pe Rednic, Bartalsstovu.

Iată cum arată echipa-tip la Dinamo și rezervele, fără Bartalsstovu. Pe cine ai scoate pentru a-i face loc lui Costache? 

Echipa-tip a lui Dinamo : Cerniauskas - Hanca, Marc, Mevlja, Filip - Anton, Ekeng - Rotariu, Bicfalvi, Palici - Gnohere
Rezerve:
Rîmniceanu, Puljici, Nedelcearu, V. Lazăr, Kortzorg, Essombe, Batin

 

Tu cum ai proceda cu puștiul Costache în locul lui Rednic?

L-aș băga iar titular
L-aș trece pe bancă
Nu are loc în lot

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
inima_de_caine
inima_de_caine  •  20 Februarie 2016, 18:07

Mai mult sau mai puţin forţat de împrejurări, Rednic l-a introdus titular cu Botoşani, iar Costache n-a dezamăgit. Dacă nici la următorul meci nu merită şansa de a rămâne titular, atunci... când? Dinamo urmează să joace cu Wormsburg, nu cu Wolfsburg!

reddog
reddog  •  20 Februarie 2016, 17:41

KHAL........Ia zi ma dar arbitrul de casa al *** hotilor de la MApN cine e ma?????Raspuns: Majoritatea!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vyyllyy
vyyllyy  •  19 Februarie 2016, 22:45
Postat de khal_37 pe 19 Februarie 2016, 13:10

Daca este arbitrul de casa a clubului securisto-militienesc, clubul de casa a celor de la psd-unpr-pcr nu inseamna ca are contract numai cu el si nu poate arbitra alte partide...stiu ca la asta visati, sa aveti proprii arbitrii la fiecare meci si sa va arbitreze numai pe voi. Doar asa puteti ajunge in primele 6.

Asa ati ajuns voi , sa-ti aduc aminte meciul de Botosiani cand fcclona *** de echipa a fost ajutat clar de arbitri , dupa blat pe fata in cele 3 meciuri cu Viitorul [logic rudele se ajuta] dupa ultimu' meci cu Chiajna ce a fost ala frate ? , asa blat pe fata nu am vazut in viata mea pana si un copil de 12 ani si-ar da seama .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează