FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ACS POLI 2-1

Rednic a dezvăluit de ce l-a înlocuit pe căpitanul Vojnovici: "Trebuie să se calmeze!"

Articol de GSP - Publicat luni, 03 august 2015 23:15

Mircea Rednic a recunoscut că a trăit meciul cîștigat cu ACS Poli, scor 2-1, la intensitate maximă și a vorbit despre schimbările pe care le-a făcut.

"Nu știu cît am avut pulsul! A fost greu. Prima repriză a aparținut Timișoarei, a controlat jocul. În repriza a doua meciul s-a mai echilibrat, poate și după schimbarea pe care am făcut-o la pauză. În partea a doua cred că am făcut un joc bun. Mă bucur că am reușit să menținem avantajul de pe tabelă. Sînt mulțumit de rezultat. Sper să cîștigăm cu Steaua, dar mai e pînă la meci", a spus Rednic la Digisport.

...despre schimbări: "Pe Vojnovici l-am scos pentru că trebuie să înțeleagă că mai sînt și faze cînd trebuie să se calmeze. Era prea excitat! Pe Starokin l-am înlocuit pentru că a venit abia de trei săptămîni și nu mi-a plăcut cum a jucat azi. Nu m-a impresionat". 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
romelo777
romelo777  •  04 August 2015, 10:51
Postat de jony1973 pe 04 August 2015, 00:16

De cativa ani am spus ca trebuie adus Rednic antrenor la Dinamo. Si se vede ca echipa este pe drumul cel bun. Mai am doua sfaturi cred eu realiste: la meciul cu Steaua nu trebuie folosit Matei (este stelist in adancul sufletului-urmariti notele primite la ultimele meciuri cu Steaua); Vojnovic este destul de slab la mijlocul terenului si nu merita sa fie capitan (este lent si face de multe ori faulturi dure inutile). Bine nu prea avem mijlocasi centrali care sa fie tehnici si sa aiba viteza.

nici matei si nici lazar,aseara minute bune au iesit din joc,chiar si gavrila se uita la meci saracul!bulan mare ca am luat atatea puncte pana acum cu astia 3 in teren,se uita la meci din teren!

romelo777
romelo777  •  04 August 2015, 10:48
Postat de zidane92 pe 04 August 2015, 07:01

*** du-te la cratita si nu iti mai da tu cu parerea despre fotbal! Verdictul meu este ca nu ai treaba cu fotbal si daca o somitate ca zidane 92 iti spune asta ,te duci si te culci,ai inteles? Vojnovic e un jucator care ataca uneori mai dur, fara cap ,peste limita regulamentului ,ca la faza aia unde si nea mircea (ce sa vezi,intamplare) are aceeasi viziune ca mine si considera ca nu isi avea rostul un asemenea fault cand jucatorul lui poli era intors cu spatele spre poarta noastra,dar in rest omul chiar e raritate pentru liga 1, joaca tare ,foarte tare, dar mereu pe minge ceea ce macelarii din liga 1 nu prea fac, la noi a fi mijlocas numar 6 inseamna sa modelezi tibii ca gabi muresan, cand vine unul ca vojnovic cu atacuri foarte tari ,dar pe minge nu e bine ,inca o data lipsa de cultura fotbalistica a microbistului roman loveste!

asta-i copilul din flori al lui cornel dinu!

841610825875134
Liviu Ud  •  04 August 2015, 09:24

PRODUSE TRADITIONALE HOREZU

Vezi toate comentariile (15)
Comentează