FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Rednic a luat decizia » Antrenorul a stabilit cine va fi noul căpitan al lui Dinamo

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 februarie 2016 11:10

În această iarnă, Dinamo s-a despărțit de căpitanul Cosmin Matei, iar Rednic a trebuit să găsească un nou lider.

Antrenorul "cîinilor" a avut de ales dintre Paul Anton, 24 de ani, și Steliano Filip, 21 de ani, iar mijlocașul central a fost desemnat noul căpitan.

"Am ales căpitanul. Paul Anton va purta banderola. Cine va fi căpitan după el? După Anton, potopul" Mircea Rednic, la Digi

Închizătorul este un om cu greutate în lot și are un cuvînt de spus pe teren şi-n afara lui, deşi a sosit de-abia din septembrie.  Anton are şi experienţa de partea lui, el fiind lider pe gazon şi la Gloria Bistriţa, şi la Pandurii.

1 gol şi 3 assist-uri are Paul Anton în 21 de partide în toate competiţiile

Mijlocașul a mai purtat banderola de căpitan o scurtă perioadă, dar jucătorii lui Dinamo au votat și l-au ales pe Cosmin Matei căpitan.

Citește și: Duel pentru locul liber lăsat de Cosmin Matei » Cine are cele mai mari şanse să fie noul număr 10 la Dinamo

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
fangigi
fangigi  •  03 Februarie 2016, 22:30
Postat de John Milne pe 03 Februarie 2016, 12:23

Pescarul sau *** ?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

calinescu_
calinescu_  •  03 Februarie 2016, 17:09

IL CUNOSC PREA BINE PE REDNIC SI AM STIUT SIGUR DE CE NU II VREA PE EL HAMED ,PE ALIOSA VOINOVICI SI CHIAR PE IONUT SERBAN ...!!! TOATE MISCARILE LE-A FACUT PENTRU AL PUNE PE PIEDESTAL PE UN MEDIOCRU CA ANTON ...!!! MAI MULT CA SIGUR ARE UN COMISION GRAS LA TRANSFERUL LUI ...!!! NU AM NIMIC CU ANTON , INSA NU STIE ABSOLUT NIMIC DIN CE ESTE PUS SA FACA : NUI STIE SA INCHIDA JOCUL , NU STIE SA COORDONEZE JOCUL ....!!!! VOINOVICI NU ERA UN MARE FOTBALIST, DAR ERA DE 10 ORI MAI UTIL CA ANTON ...!!!

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  03 Februarie 2016, 12:38
Postat de John Milne pe 03 Februarie 2016, 12:23

Pescarul sau *** ?

ala ala.....v-a dat gol pacaliciule !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează