LIGA 1    •   

DINAMO

Rednic: „Am un acord semnat cu Dinamo şi nu s-a pus problema să nu preiau echipa”

 
17 Aprilie 2008
 

Antrenorul Mircea Rednic a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că are un acord semnat cu Dinamo şi nu s-a pus problema să nu mai antreneze formaţia "alb-roşie", dar a precizat că va pune unele condiţii acţionarilor.

"Nu s-a pus problema să nu mai vin la Dinamo. Din moment ce nu se clarifică lucrurile, normal... Dar nu cred că nu ne vom înţelege. Adică eu am avut o discuţie foarte clară şi serioasă cu conducerea. De altfel, am şi un acord cu Dinamo. Da, am un acord semnat cu domnul Badea. Un acord scris", a declarat Rednic.

Tehnicianul, care a ajuns la un acord de preluare a echipei cu conducerea grupării dinamoviste începând din vară, a precizat că nu este deranjat de faptul că administratorul delegat Cornel Dinu se va ocupa de transferuri, dar spune că ar fi trebuit să fie informat şi el de acest lucru. "Nu m-a deranjat domnul Dinu cu nimic, domnul Dinu e aici de când s-a înfiinţat clubul Dinamo. Nu putea să mă deranjeze. Sunt lucruri care nu au fost clarificate, lucruri pe care eu nu le-am ştiut şi mi se părea normal să mi le spună cineva. În momentul în care porneşti la un drum e bine ca toate lucrurile să fie clare, din toate punctele de vedere. Sunt lucruri care din moment ce nu le ştii şi apar...", a mai spus Rednic.

Antrenorul va avea o întâlnire cu acţionarii clubului şi va pune unele condiţii înainte de a reveni la gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare: "Eu nu am zis nimic, dar am vrut să punem lucrurile la punct. Eu îmi doresc foarte mult să vin la Dinamo, dar nu în orice condiţii. Fiecare trebuie să ştie ce are de făcut, care sunt responsabilităţile lui. Până la urmă tot antrenorul răspunde de rezultate, nu? Nu vreau să vorbesc acum de condiţiile pe care le voi pune".

Antrenorul Mircea Rednic, liber de contract după despărţirea de Rapid, va reveni ca antrenor la Dinamo din vară, după ce la începutul lunii aprilie s-a înţeles cu conducerea grupării "alb-roşii" asupra unui contract valabil pe o perioadă de doi ani. Dinamo a început sezonul cu Mircea Rednic pe bancă, însă la 1 septembrie 2007, după înfrângerea suferită în meciul cu Gloria Bistriţa, scor 0-1, pe teren propriu, în etapa a VI-a a Ligii I, acesta a renunţat la funcţia de antrenor principal.

De atunci, Dinamo a mai schimbat trei antrenori, Walter Zenga, Cornel Ţălnar şi Gheorghe Mulţescu. După plecarea lui Mulţescu, echipa a fost preluată din nou de Ţălnar.

Sursa: Mediafax

Totul despre:
 
Comentarii (7)
oglinda  ( comentarii)
Desi sunt dinamovist de mic adica am ani de suporter mai multi ca ani de viata a lui REDNIC,am INCEPUT SA MA INDOIESC de CARACTERUL lui REDNIC si MIRA-M-AS sa mai CISTIGE un CAMPIONAT la DINAMO.
ASTA chiar ca-i STRIMB.
17 Aprilie 2008, 15:18   •   Comenteaza
Kkk  ( comentarii)
Asta e al doilea animal de la dinamo dupa badea, dar inaintea lu borcea......
17 Aprilie 2008, 14:16   •   Comenteaza
ockiu  ( comentarii)
eu zic ca ar trebui sa mai asteptam nitzel - se pare ca si gsp-ul a ajuns un fel de libertatea sau can-can - afiseaza tot felul de prostii fara a verifica informatia (din cel putin 3 surse)
17 Aprilie 2008, 14:07   •   Comenteaza
Paulista  ( comentarii)
In primul rand ca Rednic are un acord scris, nu un contract. Cu alte cuvinte, oricare din parti se poate retrage fara alte comentarii, deci vrajeala ca vin sigur la Dinamo, nu tine, e clar ca se poate razgandi.
In al doilea rand, nu Rednic a castigat campionatul trecut la n-shpe puncte in fata, ci jucatorii, aceiasi jucatori care au si trantit campionatul urmator.
Valoarea lui Rednic e inca nedovedita...parerea mea...
17 Aprilie 2008, 13:37   •   Comenteaza
alin  ( comentarii)
dragi actionari si stimata conducere..daca ati suna..asa amical.. in gluma.. pe lucescu sau boloni... daca ei ar fi de acord cu asa ceva [dinu sa se ocupe de transferuri] ce credeti ca v-ar raspunde??sa dispareti cu tot cu dinamo..nici in cele mai frumoase vise nu ar accepta ei asa ceva..rednic de ce ar face??e corect?
17 Aprilie 2008, 13:34   •   Comenteaza
Comentează
Număr de caractere rămase: 700
 
Un serviciu oferit de
Revelion 2015 Busteni
Busteni, Inchiriez patru camere cu bai proprii pentru perioada Craciun(minim 3 zile) si Revelion(minim 4 zile)
Prahova/Busteni - pret 0,00 RON
Angajez croitoreasa
Doresc sa angajez croitoreasa pentru cusut si finisat. Program flexibil (full time, part time) Mediu de lucru placut, zona iancului Carte de munca
Bucuresti/Bucuresti - pret 1.000,00 RON
Loc de munca in Norvegia pentru o fata
Caut colega de apartament si de munca, varsta 18+. Asigur cazare si diverse cheltuieli, siguranta si seriozitate, castiguri superbe, plata zilnica 50%, locatie Norvegia
Constanta/Norway - pret 3.000,00 EUR
Vand loc de veci Cimitirul Bellu Ortodoc 6mp
Vand loc de veci Cimitirul Bellu Ortodoc, suprafata totala 6mp. Pret negociabil.
Bucuresti/Bucuresti - pret 5.900,00 EUR
Autocare si microbuze
Efectuam transport persoane intern & international. Inchiriem autocare 35-72 locuri si microbuze 8-19 locuri
Hunedoara/Deva - pret 2,00 RON
Taguri: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 
Autori: A B C D E F G I J L M O R S T V