FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Rednic are parte de susținere totală » Deciza care a creat scandal în vestiarul lui Dinamo este aplaudată

Articol de GSP - Publicat luni, 08 februarie 2016 10:04

După ce Cosmin Matei a plecat de la Dinamo, formația alb-roșie a rămas fără căpitan, iar Mircea Rednic a decis să îl numească pe Paul Anton noul lider al "cîinilor".

Antrenorul lui Dinamo nu s-a consultat cu echipa în alegerea noului căpitan, iar Steliano Filip, cel care avea șanse de a lua banderola, s-a arătat deranjat de modul în care a procedat antrenorul. Vezi aici detalii.

Cu toate că Filip s-a supărat că a fost trecut la "restul lumii", suporterii sînt de acord cu decizia lui Mircea Rednic, de a-l numi căpitan pe Anton.

Într-un sondaj GSP.RO, 29.000 de fani au răspuns întrebării "Cine trebuia să fie numit căpitanul lui Dinamo?"

Dintre aceștia, 18.500, 63% dintre respondenți, au aceeași părere cu Rednic și l-au votat pe Paul Anton. În schimb, Steliano Filip, 21 de ani, a primit doar 10.600 de voturi

 sondaj dinamo

Anton, 24 de ani, este un om cu greutate în lot și are un cuvînt de spus pe teren şi-n afara lui, deşi a sosit de-abia din septembrie.  Anton are şi experienţa de partea lui, el fiind lider pe gazon şi la Gloria Bistriţa, şi la Pandurii.

1 gol şi 3 assist-uri are Paul Anton în 21 de partide în toate competiţiile

Mijlocașul a mai purtat banderola de căpitan o scurtă perioadă, dar jucătorii lui Dinamo au votat și l-au ales pe Cosmin Matei căpitan.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
zecs93
zecs93  •  08 Februarie 2016, 14:33

In loc sa aducem jucatori ca ne bate inceputu de campionat la usa, ne balacarim pe o tema obscura care nu are relevanta, bun, rednic ia dat-o lui anton accea banderola de capitan si eu l-am votat pe anton si va zic de ce !!! Pai Anton a fost unu din cei mai buni jucatori ai lui Dinamo, se vede ca e un jucator limpede la mijloc, calm care poate gestiona un grup de 25 sau 26 cati sunt la Dinamo in lot !!! Filip in schimb e opusu lui anton, el mereu ne lasa in 10 oameni cu intrarile lui de criminal in serie plus ca nu-l ajuta nici bibilica iar ca sa fii capitan trebuie sa ai niste calitati iar filip in mom. de fata nu le are, poate cand se va mai maturiza in gandire atunci sa aibe drept de vorba la banderola, pana atunci sa puna osu la munca ca nu a demonstrat nmk !!! Si hai mai repede cu problema care ne intereseaza si anume intarirea lotului ca mai este o saptamana si incepe campionatu si aia 3 jucatori nu au venit !!!

sumred
sumred  •  08 Februarie 2016, 14:01

E decizia cea mai buna! Anton clar merita sa fie capitan, se vede de la o posta ca el si cu Palici fac tot jocu lui Dinamo. Sper sa o tina tot asa si sa castigam campionatul.

194362334230310
Robert Damian  •  08 Februarie 2016, 13:47
Postat de calinescu_ pe 08 Februarie 2016, 11:57

EU SUSTIN CA CEL PUTIN 65% DINTRE VOTANTI SUNT FCSB-ISTI ...!!!!! SI MAI SPUN CA *** AU VOTAT PE INVERS .....!!!! DECI APLAUZELE, EVENTUAL SUNT A LOR ....!!!

Zici ca treaba e pe ..invers?? Si tu esti pe ..invers,dar nu s-au auzit aplauze de nicaieri !!doar..*** frenetice!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează