FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - DINAMO, JOI ORA 18, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Rednic: "Dubla cu Steaua a lăsat urme!" Ce probleme de lot are pentru meciul de Cupa Ligii + Cum ar putea arăta primul "11"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 martie 2016 19:46

Dinamo joacă mâine în semifinalele Cupei Ligii, la Chiajna, iar Mircea Rednic are probleme de lot.

"Avem ceva probleme, pentru că dubla cu Steaua a lăsat ceva urme. Am câţiva jucători care nu vor fi nici în lotul de 18.

E vorba despre Filip, care a primit două etape de suspendare, Puljic, Palic şi Batin sunt accidentați, iar Petre a fost convocat la lot. Batin e mai grav, are fractură la cot şi va sta cel puţin o lună. 

Pe noi ne interesează Cupa Ligii, e clar, vrem să reuşim un rezultat bun pentru a ajunge în finală. Este un meci greu, ştiu ce înseamnă un meci de Cupă. Toată lumea e aproape de calificarea în finală. Şi ei se gândesc la asta, ca şi la câştigarea trofeului. La fel şi noi. Faptul că jucăm pe sintetic reprezintă un mic avantaj pentru cei de la Chiajna.

Vor fi câteva schimbări în echipă, nu multe, dar voi da posibilitatea să joace şi unor jucători precum Costache, Olteanu, Lazăr. Chiar şi Leo (n.r. Bartalsstovu) are şanse să joace. Va intra și Rîmniceanu pentru că vreau să-l văd cum apără. Vreau să-i ţin pe toţi pregătiţi, să intre în ritm, pentru că ne aşteaptă meciuri grele.

În atac e rândul «Bizonului», se simte bine pe sintetic, a și înscris acolo", a declarat Rednic.

Cum ar putea arăta Dinamo cu Chiajna:

Rîmniceanu - Corbu, Marc, Nedelcearu, Olteanu - Ekeng, Anton - Lazăr, Bartalsstovu, Costache - Gnohere

"E un meci important, se joacă în dublă manşă. Sper să jucăm bine acum, iar în al doilea meci să fim deja calificaţi. După ce am plecat eu, Concordia s-a schimbat destul de mult, au venit mulţi jucători noi care au evoluat în campionate puternice ale lumii. Nu au reuşit încă să câştige un meci, dar important este să ne impunem şi să ne facem mai uşor meciul din retur. Îmi doresc să câştigăm Cupa Ligii"
Valentin Lazăr

"Ne aşteaptă un meci greu ţinând cont că jucăm pe un teren sintetic. E o partidă de Cupa Ligii şi sperăm să încheiem lucrurile de mâine pentru ca în retur să fie mai uşor. Au venit jucători buni la Concordia, cred că e cel mai bun lot pe care l-a avut Chiajna vreodată. Avem șansa în acest sezon să câştigăm cel puțin un trofeu"
Victor Rîmniceanu

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
1646060965613816
Mateescu Constantin  •  10 Martie 2016, 12:39

Stai linistit nea Rednic nu trebuie sa musamalizezi blatenii cu ASA din campionat stim ca acolo zac numai dinamovisti si ca va vor da cele 6 puncte pe tava....am sa pun pe voi la pariuri fara emotii cred ca si Shumi tot la fel va face:)

thereem
thereem  •  10 Martie 2016, 11:22

este foarte bine ca se intra cu rezervele. Chiajna are treaba mai multa la retrogradare decat in finala cupei ligii.

agentul0007
agentul0007  •  10 Martie 2016, 01:44

Decât lazar nai bine Costache. Greseste 3 meciuri dar apoi poate creste simtitor

Vezi toate comentariile (23)
Comentează