FOTBAL  »  Superliga  »  DERBY DE ROMÂNIA

Rednic e îngrijorat! Are probleme pentru Derby de România: "Nu s-au antrenat" » Încă un motiv de îngrijorare

Articol de GSP - Publicat marti, 01 martie 2016 19:05

Mircea Rednic e pregătit pentru Derby de România chiar dacă are câteva probleme de lot. În afara lui Steliano Filip suspendat, "Puriul" nu se poate baza nici pe serviciile lui Essombe și Ekeng.

"Nu mă iau după ultimele rezultate. Laur nu a avut foarte mult timp la dispoziţie în pregătiri, cu mulţi jucători noi şi multe schimbări la fiecare meci. Steaua e o echipă bună, cu jucători foarte buni şi un antrenor experimentat, care ştie să-şi mobilizeze elevii la meciurile importante.

Când se joacă Steaua- Dinamo se uită de orice, e un alt meci. Nu mai contează dacă vii după multe înfrângeri sau după multe victorii. E un alt meci.

Cred că la Steaua sunt doar titulari, nu există rezerve. Nici eu nu am rezerve. Îi consider titulari pe toţi jucătorii care intră pe teren. Iar la un meci cu Steaua oricine îşi doreşte să joace. Cine nu îşi doreşte asta nu e fotbalist şi nu are ce căuta la Dinamo", a declarat Rednic conform Digi.

 ...absențe importante: "Avem ceva probleme după meciul cu Astra. Ekeng şi Essombe nu s-au antrenat şi sunt cu semnul întrebării. Sunt îngrijorat mai ales pentru Marcel, care are entorsă. Azi a fost ceva mai bine, dar nu ştiu dacă va fi apt. Îmi doresc să fie măcar pe bancă, dar nu trebuie să riscăm, pentru că duminică avem un alt meci, tot cu Steaua", a explicat Mircea Rednic.

 ...despre suporteri: "Sigur va fi stadionul plin, am înteles că deja sunt cozi mari. Suporterii sunt aproape de echipă, mai ales că e o perioadă bună pentru noi. Din păcate, în Ştefan cel Mare nu le putem oferi condiţiile de pe Arena Naţională. Ăştia suntem noi românii - căpoşi, încăpăţânaţi. Ar putea fi şi probleme cu terenul, pentru că au jucat şi cei de la Voluntari, nu ştiu nici cum va fi vremea. Am înţeles că o să plouă în zilele următoare. Dar va fi o problemă pentru ambele echipe". 

Dinamo - Steaua este joi, de la ora 20:30, în direct la Digi, Dolce și liveTEXT pe GSP.RO. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  01 Martie 2016, 21:11

alo blatistu cred ca tu esti invatat cu blaturile de tort,sau ai probleme ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

blatistu49
blatistu49  •  01 Martie 2016, 20:47

STADION GOOOOLLLLLLLL incepe mizeria cu ciobanu

blatistu49
blatistu49  •  01 Martie 2016, 20:41

mizeriaincepe bravo REDNIC stati de capra si punetiva pase si feritiva sa nimereasca poarta ratatii de la FCSP Domnesti

Vezi toate comentariile (4)
Comentează