FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Rednic explică motivele pentru care nu mai continuă la Dinamo: "Am cel mai mic salariu din carieră! Am renunțat la două operații pentru Dinamo"

Articol de GSP - Publicat joi, 05 mai 2016 18:08

Mircea Rednic a vorbit într-o conferință de presă în care a explicat motivele pentru care nu va mai continua la Dinamo după finalul sezonului.

"100% nu mai rămân la Dinamo.

S-a vorbit de promovarea tinerilor dar pe cine să mai promovez, pe frații lor, copiii lor?

Am întâlnit Steaua de 6 ori anul ăsta și i-am luat 9 puncte, e o performanță pentru mine. Am făcut ca fanii să fie alături de Dinamo și să nu mai fie umiliți de Steaua.

Am renunțat la două operații pentru Dinamo.

Am văzut că sunt propuse nume grele, antrenori foarte buni, Stoican poate să revină...

Salariul e cel mai mic din cariera mea! Am mai avut doar la națională mai puțin, 5.000 de euro când am fost secundul lui Boloni! Și nu a fost nici o negociere, atât mi s-a dat, nici nu m-am uitat pe contract. Aveam niște clauze... puteam să fiu dat afară în orice moment.

Asta îmi arată că patronul nu are încredere în mine, ci în colaboratorii săi de la RIN. Să se bazeze pe ei atunci și să aducă antrenorul cel mai bun!", a declarat Rednic.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (95)
plischi
plischi  •  06 Mai 2016, 07:55

mi se pare, sau ati devenit gazeta unibet?!

agiler
agiler  •  06 Mai 2016, 01:05
Postat de zecs93 pe 06 Mai 2016, 00:21

Daca pleaca Rednic trebuie adus Cosmin Contra, altfel degeaba !!! Solutiile Stoican,Niculescu,Talnar,Ion MARIN sa-i ia Negoita la RIN sa spele vase !!!

Daca tu crezi ca vine Contra nu ca mar interesa cine va antreneaza sleahta pe salariul de bufet rece de la rin langa morga te inseli.

zecs93
zecs93  •  06 Mai 2016, 00:21

Daca pleaca Rednic trebuie adus Cosmin Contra, altfel degeaba !!! Solutiile Stoican,Niculescu,Talnar,Ion MARIN sa-i ia Negoita la RIN sa spele vase !!!

Vezi toate comentariile (95)
Comentează