FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Rednic face curățenie la Dinamo » Antrenorul îl dă afară pe unul dintre cei mai talentați jucători

Articol de GSP - Publicat marti, 01 septembrie 2015 13:15

Mircea Rednic continuă să facă modificări în echipa lui Dinamo și să renunțe la mai mulți jucători.

Antrenorul lui Dinamo i-a transmis mijlocașului Ionuț Șerban că nu mai intră în planurile sale și poate să își caute echipă, potrivit DigiSport.

Șerban, 20 de ani, este văzut ca unul dintre cei mai talentați mijlocași ai lui Dinamo, dar în acest sezon nu s-a impus ca titular. Acesta a jucat patru meciuri în acest sezon și 36 de partide în tricoul "cîinilor".

400.000 €este cota lui Șerban potrivit transfermarkt.de

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
zecs93
zecs93  •  05 Septembrie 2015, 20:25
Postat de florinch pe 01 Septembrie 2015, 17:12

Totusi, dupa parerea mea, Serban este mai bun decat Nedelcearu, cel care gafeaza decisiv macar o data pe meci si, cand ti-e lu8mea mai draga, lasa echipa in 10.

si nedelprafu se pare ca va pleca la finalu campionatului in italia la sampdoria, se tergiverseaza iar la finalu campionatului se fac actele !!! Serban a primi si el destule sanse pentru un tanar, adevarat nu ca matei dar a primit si nu a confirmat, a fost inconstant in jocuri iar pentru o el o schimbare de aer,unde sa joace mai mult este potrivita !!!

vyyllyy
vyyllyy  •  04 Septembrie 2015, 19:11
Postat de talpaiadului pe 01 Septembrie 2015, 14:50

Club mai mic decat dinamu nu exista in liga 1...

Da exista Fc Clona , doua nivele sub Dinamo *** .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  01 Septembrie 2015, 18:10

Cred ca e numai vina lui Serban aici.....A avut multe ocazii sa demonstreze ca isi merita locul in echipa , dar el in afara de cateva sclipiri, a parut mereu lent , fara ambitie, cu interventii prostesti ce periclitau echipa, indolent de multe ori ! Poate realizeaza ca la varsta lui a avut o sansa imensa si deja era in echipa de tineret, dar daca nu ai ambitie si crezi ca esti mai bun ca altii doar asa ca iti spun apropiatii.....

Vezi toate comentariile (13)
Comentează