FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Rednic îi atacă pe oficialii FRF: "Ar trebui dați în judecată"

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 februarie 2016 22:27

Mircea Rednic i-a criticat pe oficialii Federației Române de Fotbal pentru situația în care se află Arena Națională, stadion pe care nu se mai poate juca fotbal de trei luni.

"În locul UEFA, eu aș da în judecată FRF, pentru că a pus în pericol viața a 50.000 de spectatori și a unor jucători care valorează sute de milioane. Sîntem de rîsul lumii, nu e normal. Nu înțeleg cum de s-au putut juca atîtea meciuri, s-a jucat și finala Europa League...", a spus Rednic la Digisport.

Arena Națională e închisă din luna noiembrie din cauza faptului că n-a primit avizul ISU.

De altfel, nu FRF este proprietarul stadionului, ci Primăria București. Echipele care voiau să joace pe arena din Capitală doar închiriau stadionul.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  15 Februarie 2016, 00:59

nu frf este proprietarul, dar a fost organizatorul finalei de EL pe acest stadion. totul este doar o mascarada politica in caricatura de natie numita romanica!

sange_alb.rosu
sange_alb.rosu  •  15 Februarie 2016, 00:53
Postat de khal_37 pe 14 Februarie 2016, 23:05

17 articole inaltatoare depre echipa sistemului neocomunist...ati colorat in rosu infect gazeta.

Ma da prost mai esti! De doua luni de zile vad numai articole despre marele regheblat si marea *** (pretinsa steaua)! Numai articole laudative de cate ori un fcsb-ist a tras vreun vant la antrenamente. Articole laudative la fiecare transfer al vreunui jucator liber de contract! Erau articole laudative chiar si cand fcsb pierdea in amicale. Acum, a jucat Dinamo. A castigat. Ce vrei? Sa scrie tot despre haznaua voastra? Rosu infect e doar ce ai dat tu afara din dos cand ti-ai inceput viata sexuala, cap sec ce esti!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

oricare
oricare  •  14 Februarie 2016, 23:35
Postat de khal_37 pe 14 Februarie 2016, 23:05

17 articole inaltatoare depre echipa sistemului neocomunist...ati colorat in rosu infect gazeta.

***, de Ana ce mai stii? Cum care Ana, Ana Pauker care e desfiintat Carmen Bucuresti sa apara echipa sovieticilor. De asta ce mai stii? Sau si tu crezi ca sunteti echipa regala? :}}}}}}}

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează