FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Rednic își varsă nervii pe jucători » Dinamoviștii, criticați dur de antrenor: "Nu înțeleg ce este performanța! Riscăm să pierdem locul 3"

Articol de GSP - Publicat marti, 03 mai 2016 12:36

La finalul meciului Astra - Dinamo, 4-2, Mircea Rednic a vorbit despre sezonul reușit de echipă și și-a criticat jucătorii.

"Era o lovitură de orgoliu dacă terminăm în fața Stelei, dar era greu. Îmi pare rău că sunt băieți aici care nu înțeleg ce înseamnă performanța. În momente importante nu ai voie să faci greșelile pe care le-am făcut noi.

Suntem o echipă care s-a construit într-un singur an. Eu zic că nu a fost un sezon bun și riscăm să ratăm și locul 3. Puteam obține cu ușurință locul 3, fiind unul dintre obiective.

Îmi pare rău de jucători, pentru că pierd bani și pierd ani, pe care nu îi pot recupera. Le-am zis că viața de fotbalist e scurtă și că poate e bine ca în această perioadă să te gândești să faci și performanțe și să străngi și bani", a spus Mircea Rednic, potrivit DigiSport.

Citește și: Probleme la negocierile dintre Negoiță și Rednic: "Nu am primit niciun răspuns"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (26)
1745flo
1745flo  •  03 Mai 2016, 23:43
Postat de geogeo pe 03 Mai 2016, 19:02

Locul 4 este mult prea mult pentru dinamu'. Daca nu beneficiau de 22-25 puncte ajutor de la Balaj&Co se bateau cu Voluntari la baraj. Ce-mi place de Neputinta ca s-a umilit in fata lui *** crezand ca ii va da Astra 3 puncte dar a luat exact ce merita: *** Bravo ***!

Dinamo ia Cupa, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bianconerri
bianconerri  •  03 Mai 2016, 22:33
Postat de vasglo pe 03 Mai 2016, 15:18

Dinamo inaintea Stelei? Cea mai buna gluma a Strambului menita sa abata atentia si furia lui Neputinta de la pozitia pe care catelusii lui au adoptat-o in fata Astrei numai ca sa nu castige Steaua titlul! Iar acum, cand Astra nu mai avea niciun obiectiv, au luat-o in barba precum fetitele de pe centura, dar care tin coada sus si vor ca lumea sa le respecte!..-:)...Mare minune daca nu-l vom auzi pe Neputinta precum pe Maior cu Mutu, "de ce ai blatuit cu Astra, Strambule?!".....

Vasile Glod, te dai cult pe alte știri dar reverși lături pe cele despre Dinamo. Întrebarea e de ce și-au luat-o fecesebiștii tăi în barbă în meciuri cu miză, cu Astra și Pandurii? Că în meciurile fără de miză mai înțelegem toți că nu trebuie să-ți rupi jambierele...

vasy86le
vasy86le  •  03 Mai 2016, 19:48
Postat de Florean Andrei pe 03 Mai 2016, 14:43

Rednic, Dinamo nu mai riscă nimic. Astra bagă rezervele la meciul cu Pandurii, aştia vor câştiga lejer !

Asa ziceati si dupa meciul vostru cu pandurii, vai, astra se da la o parte cu Dinamo, 1000% e blat si Dinamo castiga, banuiesc ca voi asa ati fi facut cu viitorul dar voi erati campioni si ei aveau nevoie de puncte. Eu nu sunt suparat ca a pierdut Dinamo cu Astra, sunt suparat ca nu v-au batut *** de echipa inca de 5 ori.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează
Close