FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Rednic mai vrea transferuri » Ultimul fotbalist cerut de antrenorul dinamovist ar rezolva două mari probleme

Articol de GSP - Publicat joi, 18 februarie 2016 11:12

După ce l-a adus pe Eric Bicfalvi, Dinamo insistă și pentru aducerea lui Andrei Peteleu, jucător cerut de Mircea Rednic.

Andrei Peteleu, 23 de ani, e în discuții avansate cu Dinamo pentru a semna un contract și rămâne doar să se rezolve situația jucătorului cu Petrolul.

Potrivit surselor GSP, pentru a-l ceda pe Peteleu, Petrolul vrea 18.000 de euro.

14 meciuria jucat Peteleu pentru Petrolul în acest sezon de Liga 1

 

4,92este media notelor GSP obținute de Peteleu în acest sezon, printre cele mai mici de la ultima clasată

"Puriul" îl știe pe Peteleu de când antrena Petrolul, iar transferul ar rezolva două probleme ale defensivei lui Dinamo. Fundașul poate evolua atât pe banda stângă, cât și pe banda dreaptă, acolo unde "câinii" nu au soluții.

FĂRĂ CONCURENȚĂ

Pe postul de fundaș dreapta, titular este Hanca, iar dacă acesta lipsește, acolo poate evolua tânărul Laurențiu Corbu sau, în caz de urgență, Andrei Marc. 

Pe postul de fundaș stânga, Steliano Filip este titular de drept, dar când acesta lipsește, așa cum s-a întâmplat în meciul cu FC Botoșani, Rednic nu are soluții, fiind obligat să îl folosească pe mijlocașul Vlad Olteanu.

"Ma gândesc să mai aduc un fundaș dreapta. Suntem în discutii avansate cu Peteleu. El a jucat foarte bine cu mine și poate evolua și mijlocaș, și fundaș stânga, nu doar în dreapta" Mircea Rednic, la Radio Dinamo 

350.000 €este cota lui Peteleu, potrivit transfermarkt.de

TRANSFERURI DINAMO

Antrenor: Mircea Rednic (confirmat)
Veniri: Hanca (ASA), V. Lazăr (Chiajna), Rîmniceanu (Viitorul), Ekeng (liber), Vl. Oltean (Brașov), Muțiu (Tărlungeni), Batin (liber), Bartalsstovu (Levanger), Romario Kortzorg (liber), Bicfalvi (liber)
Plecări: Feussi (Chiajna), Fai (Standard Liege) Abraham, Ghomsi, Vojnovici, Shalaj, Van Haaren (contracte reziliate), I. Popescu (Petrolul), B. Gavrilă (Petrolul), C. Matei (Atromitos)

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (27)
zecs93
zecs93  •  18 Februarie 2016, 15:18

si inca un fundas stanga pe langa unu dreapta !!!

yo..
yo..  •  18 Februarie 2016, 14:55

Sunt fericit si ma simt bine/ Sensul vietii l-am gasit M.M intalnindu-te pe tine !!! Am avut si vom avea cea mai invizibila galerie !!! Suntem cei mai cocalari fani din Romania !. HAI STEAUAAA!!! HAI FCSB !!! TRAIASCA DL GIGI SI MACHE MODELUL! TRASICA PRINTUL REGHE SI PRINTESA ANA DE DUBAI !!! CE DREAM TEAM MINUNAT AVEM!!!

gutza23
gutza23  •  18 Februarie 2016, 14:44
Postat de manutd.steaua pe 18 Februarie 2016, 14:27

clona aia e doar in capul tau si asta cand v-o prinde si v-o bate de nu va mai vedeti,ca daca reusiti sa invingeti o data macar,din steaua n-o mai scoateti!

eu faceam referire la faptu ca a raspuns la o clona a unui user de pe aici!!! cat despre fcsb.....aia e ,,o cloca perfecta'' cel putin dupa declaratiile a cel putin 2 jucatori care acum joaca la clona ca sa nu mai ziceti ca eu sau alti dinamovisti o numim clona din rautate!!! iar ultima parte cu daca o invingem o data.........pai sez asta din 2 meciuri cu fcsb avem 4 puncte asa ca..........

Vezi toate comentariile (27)
Comentează