FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASTRA 0-2

Rednic, nervos după înfrîngerea cu Astra, 0-2: "Ne-au umilit, nu se poate aşa ceva! Cei care au făcut transferuri sînt de vină"

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 mai 2015 23:20

Mircea Rednic a fost foarte iritat după înfrîngerea "cîinilor" de pe teren propriu cu Astra, scor 0-2. Antrenorul a anunţat că vor fi mari schimbări la club şi îi critică pe cei care au condus Dinamo înainte de venirea sa şi a lui Dinu Gheorghe.

"Concluziile sînt negative... e de muncă! Au și jucătorii scuza lor, au zis că n-au fost pregătiți fizic. N-are rost să mai vorbim, azi s-a văzut clar diferența de valoare. Astra nu e formată în cîteva luni, are jucători de 2 ani, de cînd eu eram acolo, 80% sînt de atunci.

Nu trebuie să accepți să fii umilit așa, n-am avut nici o reacție. Mulți vor avea o vacanță lungă, e treaba lor ce vor face. Nu poți avea atitudinea asta. La Dinamo au fost fotbaliști de fotbaliști, trebuie să-ți faci treaba pînă la final.

Pe mulți nu i-a interesat de la început de Dinamo. Resposnabili sînt cei care au făcut transferurile pe care le-au făcut, nu se poate mai mult de 7, e maxim ce pot da. Sînt jucători împrumutați, la final de contract, alții care nu m-au convins. Dinamo nu mai poate accepta umilințe de genul ăsta!

Nu plec de la Dinamo! E vorba de un proiect serios. Nu se pot face proiecte doar cu vorbe. Am venit să facm performanță pe plan intern. Nu știu cum va fi cu insolvența, dacă vom putea juca în Europa. Vreau să formăm o echipă. Nu e de vină Negoiță, ci cei care au făcut transferuri, nu se poate să faci ce au făcut! S-au făcut așa greșeli... Era mai bine dacă veneam din iarnă.

...despre suporteri şi Negoiţă: "Fanii trebuie să aibă răbdare, le promit că la anul vor fi mulțumiți de ce vor vedea! Domnul Negoiță trebuie să respecte ce am discutat"

...despre transferuri: "S-au demarat discuții cu mulți jucători, în zilele următoare sper să reușim să facem transferuri. Himcinschi e în probe, are calități, momentan nu e transferat. Vom face și trialuri, numai să ne facem echipă. Decît să aducem mari jucători care aici nu mai sînt mari, facem și asta. Buget există, sînt jucători care cîștigă foarte bine, dar numai atît. Îi interesează salariul, au avut și bonusuri, la alte echipe nici nu există aşa ceva"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (135)
redbuldog
redbuldog  •  31 Mai 2015, 00:51

Hallo nea Sthrambu,vrei sa-ti spun de ce a ajuns Dinamo pe locul 7!? E simplu...din cauza a cativa jucatori Barboianu,Filip,Alexe,Lazar,Matei si cei 2 portari,care si-au ,,sabotat''sistematic ceilanti coechipieri,in acest retur,cand paradoxal lotul a fost mai bun ca-n ultimele 2 sezoane,dar dehh...nu a existat coerenta la nivelul aparatului tehnic,fiecare venea si promova un grup in detrimentul celorlanti,presupun ca asa se va proceda si-n continuare,Negoita n-are simtul acestui fenomen si actioneaza doar la nivel sugestiv,cat despre bugetul de transferuri ma indoiesc ca va ,,spsrge'' puskulita acum!

titiduru22
titiduru22  •  30 Mai 2015, 18:34
Postat de Florean Andrei pe 30 Mai 2015, 13:52

Rednic a ajuns să dea vina e jucători, pe cei care au făcut transferurile. În final va pleca cu unşut în cur !

Pai si ce trebuia sa spuna ca Dinamo are lot de liga campionilor ???

titiduru22
titiduru22  •  30 Mai 2015, 18:32
Postat de khal_37 pe 30 Mai 2015, 12:01

...despre suporteri şi Negoiţă: "Fanii trebuie să aibă răbdare, le promit că la anul vor fi mulțumiți de ce vor vedea! Domnul Negoiță trebuie să respecte ce am discutat"...aceeasi discutie de trei ani, doar ca inca nu sa realizat dar fanii fcdb-isti to multumiti raman, de ce e simplu...ei nu stiu pe ce lume traiesc.

Ge t a life MOFO !

Vezi toate comentariile (135)
Comentează