FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Rednic s-a decis! El va fi ultimul transfer al lui Dinamo în această iarnă » Negoiță scoate bani din buzunar pentru a-l aduce

Articol de GSP - Publicat marti, 16 februarie 2016 19:24

Dinamo vrea să închidă campania de achiziții cu Andrei Peteleu (Petrolul). Fundașul dreapta de 23 de ani este foarte aproape de a semna cu formația din "Ștefan cel Mare".

Fotbalistul a dat probe la Celtic în această iarnă, însă nu a fost păstrat antrenorul scoţienilor. Deși inițial îl voia gratis, se pare că Dinamo va plăti o sumă de bani.

Sursele GSP.RO susțin că este vorba de aproximativ 18.000 de euro. Mircea Rednic îl știe pe Peteleu din perioada de la Petrolul.

La Dinamo jucătorul ar avea concurență aprigă. Pe acel post se află Hanca și Corbu. Primul a evoluat foarte bine în primul meci oficial.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (191)
bvd_magheru
bvd_magheru  •  17 Februarie 2016, 08:49
Postat de babahuda pe 16 Februarie 2016, 22:45

dece??????? e oltean si vorbeste urat de dinamo?

*** ala daca ii cumpar o oglinda de pe magheru i se sparge in fatza !! In plus e si nesuferit . E salbatic pe prost .Numai picioare i-as trage lui Grigore Cartianu .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

krnevic
krnevic  •  17 Februarie 2016, 02:20
Postat de bakunin pe 17 Februarie 2016, 02:17

Inca o data noapte buna :)

normal ca pleci ca doar ai clienti si nu mai poti tasta si maine ca iti taie aia de la RCS RDS netu ahahaha. jett ma ca te fac sa plangi trastiereee. Rapid si de ar fi in mama insolventei si in faliment, noi mereu vom tine cu aceasta echipa pentru ca Rapid este o stare de spirit. Nu suntem ca voi ahtiati dupa bani si trofee. Daca sezonu asta fcspitesti nu castiga ceva, veti ajunge in situatia Rapidului de azi ,poate chiar mai rau ca la cat de nebun il stiu eu pe cioban, ala isi ia toti jucatori si se muta la Viitorul. Sa vedem atunci cu cine mai tineti clonele draku.

krnevic
krnevic  •  17 Februarie 2016, 02:17
Postat de gerulozaurus pe 17 Februarie 2016, 02:15

asa ca un ultim coment, pentru limba *** apasa tasta 2...tu vezi ca ai apasat tasta 1 cand ai manzgalit textul ala acolo! bye

si in fecesepiana care e limba ?? aaa am uitat, telefoanele nu sunt atat de proaste sa se incurce cu trastierii de la marginea orasului pitesti.

Vezi toate comentariile (191)
Comentează