FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - PANDURII

Rednic s-a ținut de glume: "Așa mă înțelesesem cu Șumudică" » Două reveniri importante cu Pandurii

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 martie 2016 11:17

Mircea Rednic spune că a rupt prietenia cu Marius Șumudică după o glumă cu tehnicianul Astrei.

Dinamovistul a declarat ieri amuzat: "Gata, nu mai am ce să mai vorbesc cu Șumi, fiindcă noi doi conveniserăm în Cipru să o batem pe Steaua.

Bine, nici eu n-am obținut victorii, dar măcar ne-am încurcat rivala, pe când Astra nu a făcut-o".

Referitor la meciul cu Pandurii, Rednic a dezvăluit că Palici și Batin și-au revenit din punct de vedere medical, însă Batin nu va fi forțat:

"E un meci vital pentru noi, trebuie să batem, mai ales că nu am început cum ne-am fi dorit play-off-ul, iar succesul Astrei de vineri ne obligă la victorie, cu toate că Pandurii este una dintre cele mai bune echipe ale campionatului".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  20 Martie 2016, 18:16
Postat de andy56 pe 20 Martie 2016, 13:13

lavahule - randoame si clonele vesele, hai sa-ti dau varianta optima: batem stelutha 2 (***), batem astra, apoi stelinha 1 (viitura) si in retur pe vOI (sic); terminam campionatul peste voi iar handbal club FCSP retrogradeaza (in urma plangerii la TAS a lui Talpan) in liga a 4-a! Ce zici, suna misto?

Cand spui "batem"...la cine te referi? ca daca te referi la minamo te anunt ca v-au dat 5-1 acasa la cotet la voi, Hagi a inscris de pe treptele autocarului, mai avea un pic si va dadea gol si de acasa de la el din dormitor. Cum a vrut, a inscris Viitorul la voi la padoc acolo. Numai cine nu a vrut nu a inscris. Tu iti dai seama ca au dat gol jumatate de echipa cu voi? Mai putin portarul dar daca mai erau vreo 10minute ar fi inscris si ala. Cica baietii de la Viitorul isi doresc sa joace zilnic cu Minamo ca sa faca si ei golaveraj. In rest, maltratezi limba romana si tot ii dai inainte cu tot felul de aberatii pe care le tot citim pe aici de ani de zile...Ia zii, de aia cu palmaresul nu zici nimic? Hai ca aia e poanta mea preferata.

popescu222
popescu222  •  20 Martie 2016, 15:27
Postat de andy56 pe 20 Martie 2016, 13:13

lavahule - randoame si clonele vesele, hai sa-ti dau varianta optima: batem stelutha 2 (***), batem astra, apoi stelinha 1 (viitura) si in retur pe vOI (sic); terminam campionatul peste voi iar handbal club FCSP retrogradeaza (in urma plangerii la TAS a lui Talpan) in liga a 4-a! Ce zici, suna misto?

Vezi ca “sic” se foloseste pentru altceva decat l-ai folosit tu.

hotcocoa
hotcocoa  •  20 Martie 2016, 15:25
Postat de Adi Mitrea pe 20 Martie 2016, 14:17

Chiar daca terminam pe 6 o facem cu onoare.nu ca voi fcspisti hoți.sunteți penibili bieți campioni de paie!

Da mai ***, noi facem blaturi si furam toate meciurile. Am furat si meciurile cu Viitorul, si meciurile cu Astra din ultimele saptamani..am "blatuit" si meciul in care am dat 3 goluri Astrei si am pierdut cu 2-0 nu? Hai sa iti mai explic ceva ratat mic si frustrat ce esti. Daca suntem peste Astra (am batuto in ultimele meciuri) si suntem cel putin egala lui Dinamo (am facut egal in ultimele meciuri) chiar crezi ca e nevoie de blaturi cu echipe ca Viitorul etc? Daca prostia ar durea.....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează