FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Rednic tace şi face! Cine a recomandat ultimul transfer al "cîinilor": "Va «rupe» în România!". Cum ar putea arăta Dinamo în 2016

Articol de - Publicat marti, 12 ianuarie 2016 10:01

Dinamo pleacă de-abia pe 20 ianuarie în cantonament în Cipru, însă Mircea Rednic şi-a conturat în mare parte lotul pentru sezonul de primăvară, unul al marilor aşteptări pentru "cîinii" aflaţi pe podium şi în semifinalele celor două Cupe, României şi Ligii.

Roş-albii "au tăcut şi au făcut", mutînd în linişte pe piaţa transferurilor, după cum a dorit antrenorul cu prerogative de
manager.

Au venit, aşa cum GSP.RO a anunţat la vremea respectivă în exclusivitate, portarul Rîmniceanu, fundaşii / mijlocaşii laterali Hanca şi Olteanu, "aripa" Vali Lazăr (revenire după împrumutul la Chiajna), dar şi mijlocaşul central Patrick Ekeng.

Contra şi Florin Andone au pus o vorbă bună

Camerunezul care are şi două selecţii în prima reprezentativă a ţării sale a fost recomandat atît de Florin Andone, care l-a avut coechipier la Cordoba, cît şi de Cosmin Contra. Amîndoi au dat "verde" pentru această mutare, chiar dacă africanul n-a mai jucat un meci oficial de mai bine de jumătate de an. "Pregătit fizic, va «rupe» în România, are calitate", au transmis cei doi.

Rîmniceanu a fost dorit de către Rednic, considerînd că va fi un concurent de nădejde pentru mănuşile de titular, Hanca a avut referinţe bune şi are şansa de a fi titular, Olteanu se anunţă un pariu pentru viitor, internaţionalul Under 19 impresionîndu-l pe "Puriu" la cîteva meciuri la FC Braşov, iar lui Lazăr i se va mai acorda o oportunitate de a prinde primul 11.

Gnohere dorit în Rusia şi-n Turcia

Chiar dacă el ar vrea să rămînă pe mai departe la Dinamo, fiind impresionat de atmosfera din lot şi de modul cum îi decurge cariera în tricoul "cîinilor", Harlem Gnohere este în continuare în vizorul a două formaţii, una din Rusia şi alta din Turcia. Mai poate pleca doar în cazul unei oferte irezistibile, undeva în jurul unui milion de euro, dacă există garanţii ferme că se vor plăti banii. Doar dacă pleacă "Bizonul", se va mai aduce un atacant.

Cum ar putea arăta Dinamo în primăvara 2016

Cerniauskas (Rîmniceanu) - Hanca (Corbu), A. Marc (Puljici), Mevlja (Nedelcearu), St.Filip (Olteanu) - P. Anton, Ekeng (Tîrcoveanu) - V. Lazăr (Gavrilă), Rotariu (C. Matei), Palici (P. Petre) - Gnohere (Essombe)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
jony1973
jony1973  •  13 Ianuarie 2016, 07:04

Ne trebuie doi jucatori: un fundas central de valoare si un atacant bun de viteza pentru contraatac. Bine daca ar veni si Elhamed ar fi perfect. Nu in ultimul rand (poate pe primul plan) ne trebuie o pregatire fizica la fel ca fotbalistii din occident (aici se face in principal diferenta dintre echipele din vest si cele din Romania).

zecs93
zecs93  •  12 Ianuarie 2016, 22:49

Mai trebuie sa aduca cel putin 1 fundas stanga, 2 extreme dreapta si stanga si inca un atacant in caz ca gnohere si essombe se accidenteaza sau va fi suspendat !!!

calinescu_
calinescu_  •  12 Ianuarie 2016, 20:40

PE MARICA NU NI-L PUTEM PERMITE .....!!!! AR TREBUII INCERCAT BATIN DE LA BOTOSANI ....!!!! TOT DE LA BOTOSANI AR FI FOARTE UTILI NGADEU SI CABRERA...!!! CABRERA E CAT PALICI SI MATEI LA UN LOC ...!!!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează