FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Rednic, tras la răspundere după ce l-a atacat pe Gică Hagi: "Am ajuns la academia de literatură?"

Articol de GSP - Publicat marti, 01 decembrie 2015 19:18

Ion Crăciunescu îi ia apărarea lui Gică Hagi în războiul acestuia cu Mircea Rednic. Fostul arbitru crede că antrenorul lui Dinamo ar fi trebuit să se abțină și să nu îl mai atace pe Hagi. 

"Am fost arbitru şi îmi place să fiu imparţial, de aceea trebuie să recunosc că sînt fan Hagi şi voi fi toată viaţa mea fan Hagi. Mi se pare că data trecută, domnul Rednic a vrut să fie subtil, dar a zis două lucruri foarte grave.

Hagi face acolo o treabă extraordinară şi trebuie să fie un model în România. Rednic, în loc să pună stop discuţiei, îi spune lucruri legate de limba română.

Cînd cînta imnul naţionalei, eu mi-l aduc aminte pe Hagi cu mîna la piept şi el nu este român. E primul jucător care a pus mîna la inimă la imnul ţării. Greşeli de limba română facem cu toţii, dar nu cred că asta ar trebui să ne caracterizeze. Am ajuns la academia de literatură?

Hagi a vorbit de o situaţie concretă. El a răspuns concret în meci direct, să spui că Hagi trebuia nu ştiu de cînd să îşi dea demisia, mi se pare că se duc prea departe", a spus Crăciunescu la Digi Sport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (76)
1629280413960765
Ioana Maria  •  03 Decembrie 2015, 10:22

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bimbi79
bimbi79  •  02 Decembrie 2015, 18:49

Craciunescule, nici cand ai fost arbitru, chipurile, corect, nu ai fost impartial. Iti aduci aminte de magazinele *construite* cu ajutorul lui Copos, iar rapidul era favorizata ? Iti aduci aminte cand Porumboiu ti-a dat sa mananci o paine alba, dupa care au uitat de amicul Porumboiu ? Iti aduci aminte de nasul sandu ? Cand te-a pus sef la arbitrii era cel mai *nas*, cand te-a dat afara l-ai dat in judecata... Asa si acum esti fan Hagi, dar pana cand ? Nu craciunescule, a fi corect presupune multe, inclusiv respect, cinste si corectitudine. Hagi a inceput razboiul cu hagi, dand dovada de aroganta, iar ulterior l-a facut stramb. Rednic ar fi trebuit a taca ? In nici un caz, l-a lovit unde il doare cel mai tare pe hagi la... *academia de literatura* adica in ceea ce are mai *bun*: DOVLEACUL. In afara de asta, Rednic nu a mintit cu nimik: hagi faulteaza grosolan limba romana si, in afara de asta, ii place sa arate asta, la diversele emisiuni unde e invitat. Oare de ce nu-i spune nimeni ca e *** ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1169579933070027
Cristian Staicu  •  02 Decembrie 2015, 12:21

Tot respectul pentru Hagi ca fotbalist si ca patron al unei echipe bune.Cu privire la frazarea discursurilor sale , ce sa spun, sufera rau de tot....

Vezi toate comentariile (76)
Comentează