FOTBAL  »  Superliga  »  OȚELUL - PETROLUL 1-1

Rednic: ”Un jucător căruia i-am zis să stea la bară mi-a răspuns că îi e frică să nu cadă poarta pe el!”

Mircea Rednic
Mircea Rednic

Articol de GSP - Publicat luni, 04 mai 2015 20:37

Mircea Rednic, antrenorul celor de la Petrolul, a vorbit despre remiza obținută de echipa sa cu Oțelul, scor 1-1.

”La cum am jucat în repriza a doua, trebuie să fim mulțumiți că a rămas 1-1. La pauză le-am zis să rămînem concentrați, dar nu m-au ascultat.

Am avut noroc cu Pecanha că a apărat acel penalty. E rușinos să vezi cu cîtă ambiție joacă Oțelul, deja retrogradată. Jucătorii care intră nu aduc nici un plus, mai bine nu mai schimb nimic”, a spus Mircea Rednic la DigiSport.

Tehnicianul și-a criticat dur jucătorii, după ce echipa sa a ajuns la 5 meciuri fără victorie, și a părăsit nervos interviul: ”Cînd nu-și primesc salariile sînt concentrați, știu să se plîngă. Cînd trebuie să joace nu mai sînt așa concentrați. Ăștia sînt jucătorii pe care i-am găsit. Mai sînt patru etape și trebuie să facem totul posibil să rămînem pe locul 3. Am băgat un jucător, i-am spus unuia să stea la bară și mi-a zis că nu vrea, că îi e frică să nu cadă pe el!”.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
craz1est
craz1est  •  05 Mai 2015, 07:08

Bre nea Mircea, daca te mai ia la misto ***, *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valentiino
valentiino  •  05 Mai 2015, 06:27

Cum *** se face ca atunci cand a avut echipa si jucatori de valoare i-a umilit pe toti ??? Pe Steaua in Ghencea cu Olaroiu antrenor , pe Rapid in Giulesti cu R Lucescu antrenor , pe Craiova in Banie si vreo 14 meciuri victorii consecutive ??? Cred ca il judecam gresit .Cred ca e tocmai invers ,e prea bun si prieten cu jucatorii si i se urca in cap. La ora actuala poate sa vina si Guardiola la petrolul mai mult nu se poate face in conditiile date. Stramb ,nestramb e pri.ntre cei mai valorosi antrenori romani

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

juliusmad
juliusmad  •  04 Mai 2015, 23:43
Postat de zecs93 pe 04 Mai 2015, 22:13

Bine ca vi la noi din vara, doamne ajuta, hai dinamooo aleee !!!

daca cu lotul pe care l-a avut la petrolul nu a reusit nimic notabil, pe voi va retrogradeaza :))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează