FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOŞANI - CFR CLUJ, DUMINICĂ, 17:00, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Rednic vrea maximum pînă la meciul cu Steaua: "Implicare maximă! Programul ne avantajează"

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 iulie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 20 iulie 2013 17:20

Mircea Rednic, antrenorul celor de la CFR Cluj, a vorbit despre debutul pe banca ardelenilor cu FC Botoşani.

"Pe unde am antrenat au fost mereu schimbări masive de jucători înainte de startul campionatului. Nu mi-e uşor, n-am avut timp suficient, dar e bine că am de unde să aleg. Vă spun sincer că îmi e foarte greu să stabilesc lotul pentru meciul cu Botoşani.

Vreau ca jucătorii să ştie că pentru mine toţi sînt titulari şi că depinde numai de ei, de atitudinea lor de la antrenamente. Vreau să fie profesionişti, să-mi accepte alegerile, pentru că pînă la urmă responsabilitatea rezultatelor e a mea. Campionatul e lung, fiecare va avea prilejul să arate ce poate”, a mai spus Mircea Rednic, conform DigiSport.

...despre startul de sezon: "Fiecare partidă e importantă şi cere implicare maximă. În principiu, programul în startul campionatului ne avantajează şi ne dorim 12 puncte pînă la meciul din etapa a cincea, cu Steaua"

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (79)
cfrclujole
cfrclujole  •  22 Iulie 2013, 19:50
Postat de daniaania pe 21 Iulie 2013, 18:51

Ma ingrijoreaza echipa..ce joc anost, dorinta zero..greseli in constructie, mingi aruncate aiurea..ce se intampla..este rusine..!!

Deac, Rui Pedro, Edimar au mari probleme in a da o pasa simpla, reusesc doar o faza in tot meciul...nu poti castiga un meci asa.

daniaania
daniaania  •  21 Iulie 2013, 18:51

Ma ingrijoreaza echipa..ce joc anost, dorinta zero..greseli in constructie, mingi aruncate aiurea..ce se intampla..este rusine..!!

ticbis
ticbis  •  21 Iulie 2013, 16:44
Postat de albusibiu pe 21 Iulie 2013, 16:27

Iar magarul trebuie sa fie magar pana la capat. El stie ca tot autoritatile au infiintat (parca mai devreme ziceai ca au autorizat, nu ca au infiintat?!), asta desi nu poate da un singur nume sau o singura dovada ca acest club nu a fost o asociatie frateasca/prieteneasca a muncitorilor de la caile ferate (fii atent, caile ferate, n-am zis "romane").

Bai, eu stiam ca ardelenii sunt "mai lenti" la gandire.... habar n-am ce grofi or fi fost in Sibiu, dar in Cluj au fost sigur... Dar asa-i cu ardeleanul care pricepe greu ca toate comentariile mele au fost despre Cluj si CFR Cluj (Sibiul inca n-are echipa in liga I-a). Nu e vina mea ca te-ai bagat singur in seama pentru un subiect care n-are legatura nici cu tine si nici cu Sibiul tau. Se pare ca prostia nu doare inca...!!! PS: Nu vreau sa te sperii, dar este perfect posibil ca fiul tau sau fiica ta sa ajunga studenti la cursurile mele de la Universitate (eu nu cunosc decat univesrsitatile de stat, cele particulare sunt doar in vocabularul tau). Te asigur ca o sa-i invat istorie

Vezi toate comentariile (79)
Comentează