FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Rednic vrea să plece, "câinii" nu-l lasă » Oficialii lui Dinamo au decis soarta antrenorului

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 martie 2016 17:36

Mircea Rednic a declarat zilele trecute că va pleca la Standard Liege în cazul în care Dinamo nu va juca în cupele europene din sezonul viitor.

Ionel Dănciulescu, managerul general al "câinilor", a ținut să lămurească situația antrenorului și consideră că tehnicianul va rămâne la Dinamo și din vară.

"Nea Mircea va rămâne în continuare la Dinamo. A început o muncă frumoasă aici și sunt convins că se va ajunge la un acord și va rămâne aici.

Noi am îndeplinit toate condițiile pentru a juca în cupele europene, e normal ca și el și băieții să-și dorească să joace în Europa. Atmosfera e una dintre cele mai bune din fotbalul românesc", a declarat Dănciulescu la Dolcesport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (31)
demolarii
demolarii  •  19 Martie 2016, 23:31

Eu am auzit ca vor pleca de la gsp Ioanitoaia si Tolontan. Cica ar fi primit oferte de lucru la France Footbal ori Marca sau prin Anglia. Ceva intership pe 3 luni, ca presa sportiva inca nu stiu sa scrie si trebuie sa fie recalificati .......

1745flo
1745flo  •  19 Martie 2016, 21:29
Postat de alexdin pe 19 Martie 2016, 21:08

Nu stiu cine a scris articolul,dar trebuie sa ai o mare nesimtire si un mare interes ,sa scrii asa ceva.Omul a spus la conferinta de presa ,in ce conditi pleaca si care este situatia lui.

A fost scris special pt cohorta de clone cu creierul spalat, puzderia de admiratori gigisti!!

alexdin
alexdin  •  19 Martie 2016, 21:08

Nu stiu cine a scris articolul,dar trebuie sa ai o mare nesimtire si un mare interes ,sa scrii asa ceva.Omul a spus la conferinta de presa ,in ce conditi pleaca si care este situatia lui.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează