FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Refuzat de Dinamo, un fotbalist de la Viitorul poate fi cel mai bun din Liga 1 pe postul lui

Articol de GSP - Publicat luni, 15 mai 2017 08:37

Antrenorul portarilor de la Viitorul, Ștefan Preda, a lucrat în ultimul sezon cu Rîmniceanu. Are numai cuvinte de laudă pentru portarul refuzat de Dinamo:

"Era un pic mai reticent la început din cauza unei neîncrederi, în general, în antrenorii goalkeeperilor. Dar a înțeles repede că muncim cu cap și acumulăm.

Are forță și viteză de reacție, ceea ce e esențial la un portar, să ajungă la minge fără să mai facă un pas, ci direct pe balon.

Am lucrat mult la factorul mental și la situațiile de unu contra unu, pentru că, la ceea ce joacă Viitorul, el trebuie să fie un fel de libero, să anticipeze pasele pe «gaură» ale adversarului, să simtă mingile filtrante. Se bate cu Niță pentru titlul de cel mai bun portar din țară", a zis Preda pentru GSP.RO. 

Victor Rîmniceanu a fost cedat gratis de Dinamo în vara anului trecut, neavând nicio șansă de a juca. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  15 Mai 2017, 11:57

Ce gluma buna...cei mai bun portar din campionat este Silviu Lung Jr...apoi Nita, Caparco de la Iasi, Cerniauskas, Penedo..

Vezi toate comentariile (1)
Comentează