FOTBAL  »  Superliga  »  FINALA JUNIORI A

Regele fericit şi umilit » Scene amare la finala campionatului naţional de juniori A

Hagi n-a avut liniște în tribună +2   FOTO
Hagi n-a avut liniște în tribună

Articol de - Publicat duminica, 16 iunie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 15 iunie 2013 20:01

Cu 3.000 de oameni în tribunele de la Buftea, era de aşteptat un spectacol: galeria "cîinilor" a transformat partida într-un concert de înjurături şi scandări jignitoare la adresa lui Hagi, a arbitrului şi a constănţenilor.

Finala a fost întîrziată 20 de minute de prezenţa fanilor dinamovişti în jurul terenului. A fost momentul în care "centralul" Găman a înţeles că nu va fi un meci lejer. Banner-ul peluzei alb-roşii, "AŞA rege, AŞA FOTBAL", i-a confirmat.

Cei o mie de fanatici dinamovişti s-au concentrat în prima repriză, încheiată 0-0, strict asupra lui Hagi, cu scandări triviale şi ironii: "Dă-le penalty, domnu' arbitru, ajută-l pe Hagi să cîştige titlul!".

Cînd dinamoviştii n-au primit, pe bună dreptate, penalty în minutul 62 la simularea lui Stavilă, s-a declanşat haosul: arbitrul Găman a venit lîngă băncile de rezerve să potolească nervii, dar s-a trezit scuipat şi lovit cu sticle din plastic!

Bucuria celor o sută de oameni din galeria Viitorului, la golul victoriei marcat de Tîrnovan (84), a întărîtat şi mai mult. Mesajele "cîinilor" au devenit şi mai violente, urînd fanilor Viitorului să aibă soarta lui Mihai Neşu!

Hagi n-a participat la fiesta de pe teren a puştilor săi şi a părăsit arena în grabă, escortat de stewarzi.

ECHIPA VIITORULUI CAMPIOANĂ NAŢIONALĂ U19
Tordai, Hodorogea, Mitache, B. Vasile, Puţanu, Ţîru (c), Vînă (V. Mihai, 81), Nikolov (Boitoş, 77), Târnovan, Fl. Tănase, Mitriţă (Păiuş, 93)
Antrenor: Cristian Cămui

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (88)
foreverfarul
foreverfarul  •  17 Iunie 2013, 21:57
Postat de vasy86le pe 16 Iunie 2013, 17:24

Nu trebuie sa-l cunosti personal sa-ti dai seama ce om e.

Ai dreptate . In curand o sa-si dea seama toata tara ce om josnic este regele , imparatul , printul din Zamunda......Felicitari dinamovistilor !

cristi1097
cristi1097  •  17 Iunie 2013, 08:16
Postat de neuer1606 pe 16 Iunie 2013, 18:08

Cei ai stelei unde sunt?:)))))))))))))))))))))))))))

pai viitorul ce e , nu e echipa lor de tineret si de omenii ?

suomicutzu
suomicutzu  •  17 Iunie 2013, 00:54

cum face, striga pch-ul gata e scandal, cum ia atitudine gata e scandal...pai normal ca deranjeaza o lume de nesimtiti care nu mai au nicio urma de atitudine si initiativa pentru binele tuturor nu numai in interes propriu...asta se si doreste...cum ia unu atitudine, gata sa ii dam in cap...indobitocirea populatiei cu kanal D si acasa tv...

Vezi toate comentariile (88)
Comentează