FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Reghe a făcut radiografia perioadei petrecute la FCSB: "Și eu am o mare vină pentru că nu am câștigat trofee" + Pe cine vede favorită la titlu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 iunie 2017 20:39

Fostul antrenor al celor de la FCSB, Laurențiu Reghecampf, acum la Al Wahda, e convins că echipa lui Nicolae Dică va avea o altă față în acest sezon și o vede drept favorită la titlu.

Viitorul și Dinamo sunt echipele pe care le consideră contracandidatele roș-albaștrilor. Spune că pe listă s-ar putea înscrie și CFR, însă doar dacă Dan Petrescu va reuși câteva transferuri importante. 

"Nu am apucat să vorbesc cu Dică. Știam ce se va întâmpla la Steaua. Am discutat cu MM, nu mai are rost să vorbesc cu Dică. Echipa va crește pentru că vor fi aduși jucători buni. Sper ca anul următor Steaua să câștige cât mai multe trofee. Îmi doresc mult ca Steaua să joace bine. Și eu am o mare vină pentru că nu am câștigat trofee. Dar a crescut mult echipa, am făcut o echipă puternică. Anul ăsta, Steaua va arăta mult mai bine.

Din punctul meu de vedere, Steaua este campioană, pentru că am jucat 4 meciuri cu Viitorul și am ieșit mai bine la capitolul rezultate directe", a zis Laurențiu Reghecampf la TV Digi Sport.

"Nu știu ce s-ar fi întâmplat dacă l-aș fi avut pe Budescu. Dar nu-ți garanta nimeni campionatul. E un jucător valoros. Probabil că ar fi fost mai multe șanse. Dar nu mai are rost să discutăm acum. Noi dacă băteam Viitorul eram campioni"
Laurențiu Reghecampf, antrenor Al Wahda

"Viitorul și Dinamo sunt echipele care se vor bate cu Steaua la titlu. Depinde foarte mult de ceea ce se va întâmpla la CFR ca să intre în lupta la titlu"
Laurențiu Reghecampf, antrenor Al Wahda

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
sexilian
sexilian  •  15 Iunie 2017, 10:22

o sti blatistu ceva.....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează