FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghe a lămurit situația lui Hamroun: "Este foarte important pentru noi și îl vom trata ca atare" » Ce spune despre reacția vestiarului

FOTO: Ștefan Constantin
FOTO: Ștefan Constantin

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 iulie 2016 11:13

Reghecampf a decis să îl reprimească pe Hamroun la antrenamentele Stelei, după ce a fost exclus din lot înainte de meciul cu Sparta Praga.

Reghe a vorbit despre situația de la Steaua și despre cum vor reacționa jucătorii față de mijlocașul algerian.

"Situația este una normală. Hamroun primește o amendă de la club, așa cum scrie în regulamentul interior. Cred că a învățat din greșeala făcută. Nu știm exact care a fost motivul și nu ne-a interesat. A fost suspendat pentru meciul cu Sparta Praga. Pentru noi, este un jucător foarte important și îl vom trata ca atare. Avem nevoie de fiecare jucător de valoare.

Să facă și Tamaș așa și o să vedeți ce se întâmplă. Sunt jucători profesioniști și cred ca au discutat. Nu intru în cabină ca să îi întreb ce vorbesc între ei, dar Hamroun este un jucător bun, care ne-a ajutat. A greșit și plătește pentru asta", a spus antrenorul Stelei, la conferința de presă, potrivit DigiSport.

Steaua va juca mâine cu Viitorul, de la ora 20:30. Meciul va fi în direct pe DigiSport, DolceSport, LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  31 Iulie 2016, 07:22
Postat de moshu_shukaru pe 30 Iulie 2016, 12:24

O nouă umilință pe care istoria Stelei o va consemna! Un anume...cum îi zice...a, Hamroun, deși a demonstrat cât de mult își respectă echipa care-l plătește, patronul fariseu / înnebunit după profit (personal) îl (re)acceptă în lot. Trist, foarte trist.

Da, asa mi-a zis si Valentin Lazar anul trecut... Si N`Doye, acum ceva timp...

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  31 Iulie 2016, 07:17
Postat de nebraska pe 30 Iulie 2016, 12:42

Omul vrea sa plece,ii e silă de echipa unde joacă...e de inteles pana la urma.

Da, e CFR-ist de mic... e de inteles pana la urma.

valentinn10
valentinn10  •  30 Iulie 2016, 17:09

Bravo Reghe , antrenoru l e jupanul , el raspunde de rezultate.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează