FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghe anunţă: "Sîntem mai puternici cu Marica! Dacă vin Enache şi Budescu, nu mai avem nevoie de nimeni"

Articol de GSP - Publicat joi, 14 ianuarie 2016 22:13

Laurențiu Reghecampf, antrenorul Stelei, a vorbit despre transferul lui Ciprian Marica, jucător care se va alătura vineri lotului aflat în cantonamentul din Antalya.

"Deocamdată să vină în cantonament. Trebuie să începem să muncim. Nu am pretenții deocamdată. Doar să fie serios și să muncească. El se simte bine, nu mai are nici un fel de probleme cu genunchiul. De mîine ajunge în cantonament și vom vedea la ce nivel este. Are nevoie de înțelegere acum și va avea acest lucru din partea mea.

Steaua este mai puternică, dar nu putem spune că sîntem favoriți acum. Am făcut cîteva achiziții importante, sînt jucători care ne pot ajuta să cîștigăm campionatul și să ne calificăm în grupele Ligii Campionilor. Am ţinut foarte mult să aducem de un atacant de valoare. Aveam nevoie de un nume, de un jucător care trebuie să se impune", a spus Laurenţiu Reghecampf la DolceSport.

...despre Budescu şi Enache: "Mai sîntem în discuţii cu 2-3 jucători. Veţi afla în următoarele zile ce se întîmplă cu ei. Vom vedea ce se va întîmpla şi la finalul returului. Dacă vin şi Enache şi Budescu, atunci nu cred că mai avem nevoie de altcineva. Mai vedem în vară, în funcţie de ce se mai întîmplă atunci"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
990833197642458
Constantin Iancu  •  15 Ianuarie 2016, 13:26

Da' niste copii nu mai transferati, cam asa cum faceati cand erati la targoviste si va ocupati cu adoptia de copii.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  15 Ianuarie 2016, 11:00
Postat de wishmaster pe 15 Ianuarie 2016, 01:10

Mai vine brazilianul ăla de la Palermo, cică. ...

nu cred..

titiduru22
titiduru22  •  15 Ianuarie 2016, 03:39
Postat de daweroirl pe 15 Ianuarie 2016, 00:28

AUGH !AUGH ! AUGH ! FORTA STEAUA ! NU MOR CAII CAND VOR ***!

Numai *** fcsebisti ca tine pot crede ca Mutu si Marica sunt fotbalisti. De abia astept sa-l vad *** ce spume va face cand va realiza ce teapa a luat(din nou).

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează