FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghe are de unde alege » Cum poate arăta Steaua în 2016 și ce rezerve de lux va avea formația roș-albastră

Articol de GSP - Publicat joi, 04 februarie 2016 13:40

Steaua a făcut o campanie de achiziții spectaculoasă și a adus jucători importanți, precum Marica, Pintilii, Tamaș, Bawab sau Bourceanu.

După aceste transferuri, Reghecampf are la dispoziție un lot bine construit, atît valoric, cît și numeric.

Transferuri STEAUA

Antrenor: Laurențiu Reghecampf (confirmat)
Veniri: Popadiuc, Chitoșcă, Ștefănescu (Ceahlăul), Bourceanu (liber), Pintilii (Hapoel Tel Aviv), Pîrvulescu (FC Voluntari), Marica (liber), Momcilovici (Pandurii), Bawab (CS U), Gebhart (Nurnberg), Tamaș (liber)
Plecări: Guilherme, Alcenat, Breeveld, Tade, Aldea, Tîrnovan (scoși din lot), Ștefănescu, Tudorie, Enceanu (FC Voluntari),  Tahar (Boavista)

Astfel, antrenorul Stelei va putea alcătui două echipe puternice, iar jucătorii care prind primul "11" vor avea rezerve importante. Fiecare jucător va avea de tras tare pentru a prinde prima echipă, iar pe fiecare post va fi o concurență puternică.

Pe lîngă jucătorii aduși, Reghe se poate baza oricînd și pe fotbaliștii pe care Becali nu îi mai vrea la Steaua, dar care nu au plecat încă: Tade și Breeveld.

Cum poate arăta Steaua în 2016:

Steaua I: Niţă - Papp, Tamaş, Varela, Momcilovici - Kharja, Pintilii - Hamroun, Stanciu, Chipciu - Marica

Steaua II: Cojocaru - Rîpă, Toşca, Carp, L. Filip - Muniru, Bourceanu  - Ad. Popa, Gebhart, Pîrvulescu - Bawab

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
cris4co
cris4co  •  04 Februarie 2016, 21:58

ei nu-si permit sa lase jucatorii la nationala,sunt umiliti de bulgari si cad lati la antrenamente si voi ai ridicati in slavi...scolka ma?

khal_37
khal_37  •  04 Februarie 2016, 17:35
Postat de kilimanjaro pe 04 Februarie 2016, 15:23

Rezerve de lux doar in mintea lor si in campionatul satesc romanesc, cu jucatori care nu fac fata nici in ligile inferioare din Arabia, Turcia sau Tara Galilor :))))

Te referi desigur la titularii de la dinamo...

respect.pentru.sport
respect.pentru.sport  •  04 Februarie 2016, 16:15

Sincer nu cred ca Steaua va avea probleme in a castiga campionatul. In ultima etapa Astra joaca cu Dinamo si douar una dintre ele poate obtine 3 puncte (ori cate un punct fiecare). Presupunem ca Astra termina la 6 puncte diferenta - caz in care Dinamo ajunge sub Steaua, apoi punctele se injumatatesc iar dupa primul meci direct Steaua o poate egala pe Astra. Si locul 2 ar fi onorabil, oricum, aduce su sine participarea in preliminariile C.L.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează