FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghe are probleme înainte de startul Ligii 1 » Ce nu a reușit Steaua să facă în cantonamente

Articol de GSP - Publicat marti, 09 februarie 2016 11:29

După cantonamentele din această iarnă, antrenorul Stelei, Laurențiu Reghecampf, se confruntă cu o problemă.

În amicalele disputate în Turcia, formaţia roș-albastră nu a reuşit să întoarcă rezultatele în favoarea sa în momentul în care s-a văzut condusă pe tabelă.

Cu Young Boys, elveţienii au deschis scorul, steliştii au egalat prin Hamroun, au preluat conducerea, dar tot au fost egalaţi, 2-2.

În plus, cu Ludogoreţ şi cu Trencin au primit gol şi nici măcar n-au mai putut reveni cu egalarea, deşi cu slovacii au evoluat în superioritate numerică jumătate de ceas!

REZULTATE STEAUA:

19 ianuarie
Steaua - Young Boys 2-2

26 ianuarie
Steaua - Ujpest 2-0

29 ianuarie
Steaua - Strum Graz 1-0

31 ianuarie
Steaua - Ludogoreț 0-3

4 februarie
Steaua - Djurgardens 2-2

6 februarie
Steaua - AS Trencin 0-1

Steaua va debuta în meciurile oficiale din 2016 contra Concordiei Chiajna, luni 15 februarie. Meciul va începe la ora 20:30 și va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe DigiSport, DolceSport și LookTV.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
alexandru_p
alexandru_p  •  09 Februarie 2016, 17:13

Ca sa faci asta trebuie sa joci agresiv, cu ritm sustinut, pressing sus ... sunt chestii care se obtin greu intr-un amical, in conditiile in care sau avut antrenament fizic inclusiv in dimineata dinaintea meciului. Nu ii mai cautati voi nod in papura Stelei; cu Reghe pe banca n'a avut niciodata rezultate remarcabile in amicale. Tin si acum minte cum scriati acum 3 ani si jumatate, cand a preluat LR echipa, ca rezultate dezastruoase in amicale, ca nu'l prinde paltonul, etc, etc si a luat titlul 2 ani la rand! Asa ca stiti vorba aia: nu mor "***" cand vor "cainii" (adaptata la fabula ligii 1).

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

blatistu49
blatistu49  •  09 Februarie 2016, 13:53

urmeaza BLAT27 cu rebuturile improscate si adunate la penali FCSB de cuplul penal si cateau iimpresara cu jucatori de mina a 3a care au scopul de a trintii meciurile cu FCSB

chronic
chronic  •  09 Februarie 2016, 13:40
Postat de steaua1986forever pe 09 Februarie 2016, 13:38

E clar! Reghe o sa piarda toate meciurile din mamaliga 1. Hai sa dam titlul deja lui Sumudica. Si asa i se face o propaganda salbatica pe aici.......

daca tinem minte primii 2 ani....daca din intamplare dadeau primii gol adversarii, era haos...fara 5 nu scapau....

Vezi toate comentariile (13)
Comentează