FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghe face Steaua de Bundesliga » Analiza transferului lui Gebhart + cine e directorul sportiv surpriză din Ghencea, care sperie adversarele din play-off!

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 ianuarie 2016 01:20

Prin aducerea neamțului Timo Gebhart, Steaua lui Reghe va reface un cuplu, alături de Ciprian Marica, care are cifre bune în tricoul unei echipe respectabile din Bundesliga! Ziarul Gazeta Sporturilor de astăzi analiza situația celor doi!

Gebhart îl va reîntîlni sub comanda lui Reghe pe Marica, atacant cu care a jucat în același timp, în tricoul lui Stuttgart, nu mai puțin de 47 de meciuri, marcînd împreună 24 de goluri.

Toate detaliile despre situația Stelei după noul transfer, cum gîndește Reghe mutarea și de ce e importantă aducerea atacantului, numai în Gazeta Sporturilor, ediția print, sau downloadînd Gazeta Digitală!

În plus, Gazeta scrie cine este personajul din umbră, care face și desface noile mutări de la echipa roș-albastră! Informații și dezvăluiri numai în ziarul de astăzi!

Tot EXCLUSIV PRINT & în Gazeta Digitală:

» Interviu exclusiv cu Cătălin Straton, care vrea să se afirme la CS Universitatea Craiova;

» Toate cotele importante ale zilei;

» De Răzvan Raț și Bogdan Lobonț nu au fost lăsați să se înscrie la cursurile de antrenori;

» Superarticol despre românul care face pantofi sport pentru atleții din Italia

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (70)
10204238402999077
József Rotár  •  24 Ianuarie 2016, 15:44

steaua nu existá asta e fc stána pitesti.........

7mai1986
7mai1986  •  24 Ianuarie 2016, 12:00
Postat de calinescu_ pe 24 Ianuarie 2016, 10:22

DISPERATII ALEARGA DUPA EPO .....!!!! VREAU SA CRED CA LA MECIUL DIN CUPA CU FCSB-UL , DINAMO VA CERE TESTUL SANGUIN .....!!!! TREBUIE DEMASCATA EXCROCHERIA ....!!!

La ultimul control antidoping s-a facut si control sangvin ,dar baietii de la ziare " au uitat" sa mentioneze si asta.Pt ca unde ar mai fi farmecul,daca nu s-ar pastra "misterul" in legatura cu vitaminele Stelei.

luciann
luciann  •  24 Ianuarie 2016, 11:47

http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/Liga+1/Transferul+lui+Budescu+la+Ummsalal+a+picat+Ce+atacant+au+acontat

Vezi toate comentariile (70)
Comentează