FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghe i-a luat tare pe steliști: "Au fost cuvinte grele" » Cine a fost cel mai certat jucător

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 februarie 2016 10:32

Steaua va juca în această seară cu CSMS Iași, iar Laurențiu Reghecampf vrea ca formația roș-albastră să nu mai repete evoluția slabă din meciul cu FC Voluntari, 1-3.

După partida cu ilfovenii, de luni, Reghe și-a certat jucătorii, iar printre cei mai criticați a fost Marko Momcilovici.

"Le-am spus cuvinte grele jucătorilor. În meciul cu FC Voluntari, jocul nu a fost ceea ce trebuia să fie. Momcilovici este un jucător venit în această iarnă și trebuie să se acomodeze. Are nevoie de timp, pentru a înțelege ce înseamnă Steaua și că aici este un alt nivel", a spus Reghecampf.

4a fost nota primită de Momcilovici, din partea Gazetei Sporturilor, după meciul cu FC Voluntari

"Ne așteaptă un meci foarte greu cu CSMS Iași, dar obiectivul nostru este câștigarea celor trei puncte. Așteptăm un stadion plin la Pitești" Laurențiu Reghecampf, la Digi

Meciul Steaua - CSMS Iași va avea loc în această seară, de la ora 20:30, și va fi în direct pe DigiSport, DolceSport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (44)
jony1973
jony1973  •  27 Februarie 2016, 16:45

Eu sper sa vina si angajatii de la Antidoping, sa nu mai zaca in birouri pe banii statului fara sa faca nimic concret, macar sa-i sperie putin pe Reghe si preparatorul fizic german, sa nu poata folosi "energizantele", pentru ca fara ele, jucatorii stelisti sunt niste epave (cum joaca si la Nationala).

khal_37
khal_37  •  27 Februarie 2016, 14:43
Postat de respect.pentru.sport pe 27 Februarie 2016, 14:08

Adevarul e ca Momcilovici a jucat slab. Apararea a fost nula fara Varela. Chiar si Papp poate ar fi fost mai util. Sper de asemenea sa nu mai conteze pe Bourceanu in vreun meci de acum inainte.

Tosca, Carp, Papp, Akcenat(pacat ca a plecat) sau Rapa. In fata Muniru, linia de trei: Hamroun, Kharja( Mihalcea), Stanciu, Popadiuc, varf Marica(Tade)

valiza.epo
valiza.epo  •  27 Februarie 2016, 14:33

EPOcalul regheBlat i-a amenintat ca nu le mai da gratare si manele!

Vezi toate comentariile (44)
Comentează