FOTBAL  »  Superliga  »   DINAMO - STEAUA, DUMINICĂ, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOKTV, GSP.RO

Reghe l-a "citit" pe Rednic înainte de Derby de România: "Știu exact" + Cu ce tricou a venit la conferință

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 martie 2016 14:38

Laurențiu Reghecampf, antrenorul Stelei, a vorbit despre meciul cu Dinamo de duminică și a spus că știe ce tactică va aborda echipa lui Mircea Rednic.

"Am văzut reacțiile celor de la Dinamo și după meciul din Cupă. Noi vrem să câștigăm partidele și toate cele trei trofee. Cred că am gestionat foarte bine meciul de Cupă. E foarte important pentru că e primul din play-off și e cu Dinamo.

În Cupă (n.r. 0-0 )a fost un scenariu care a fost și la meciul cu CSMS Iași (n.r. 1-1). Steaua a atacat, a avut ocazii, dar nu a marcat.

Mâine vom avea o echipă care să facă față din punct de vedere fizic. Noi jucăm la victorie acest meci și în toate partidele.

Știm exact ce va juca Dinamo mâine, chiar dacă Rednic a zis că va juca ofensiv și va ataca. M-aș bucura să atace, așa cum a zis, și să se bată de la egal la egal cu Steaua. Vreau să jucăm cu echipe care să facă presing, să aibă posesia și să atace.

Vor fi ceva schimbări în echipă. Noi nu schimbăm doar de dragul de a face asta, dar la fiecare meci apar accidentări și suspendări. Pentru mâine nu voi putea cota pe Lucian Filip, care este accidentat, și nici pe Enache, suspendat. Este nevoie să avem un lot de 18-20 de jucători pe care să putem conta oricând", a spus Reghecampf la conferința de presă.

"Trebuie să vedem dacă fanii vor veni la stadion. Am avut o discuție cu ei și trebuie să vedem ce decizie vor lua. Ne-am bucura dacă ar veni lângă noi. Contează că și-au dat seama că au fost induși în eroare și că ei iubesc această echipă, Sunt foarte mulți fani care vor să vină la meciurile echipei noastre" Laurențiu Reghecampf

MESAJ MOTIVAȚIONAL

Reghe a venit la conferință cu un tricou special, marca Nike, pe care era scris sloganul campaniei Nike Secret Tournament: "No refs. No coaches. No crying" (n.r. "Fără arbitri. Fără antrenori. Fără lacrimi").

 

Dinamo și Steaua se vor duela duminică, de la 20:30, în direct pe DigiSport, DolceSport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Echipe probabile

Steaua: Niță - Papp, Tamaș, Varela, Toșca - Pintilii, Muniru - Chipciu, Stanciu, Hamroun - Marica

Dinamo: Cerniauskas - Marc, Mevlja, Puljici, Filip - Anton, Bicfalvi- Rotariu, Palici, Romario - Essombe

Dinamo și Steaua se vor duela duminică, de la 20:30, în direct pe DigiSport, DolceSport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Citește și: Totul pentru victorie! Rednic și-a stabilit tactica pentru meciul cu Steaua

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (44)
ortega
ortega  •  06 Martie 2016, 08:55
Postat de kilimanjaro pe 05 Martie 2016, 19:59

Ultima carte pe acare a citit-o zeghe era un popa de trefla :))))))

Da ... Între un 2 , un 4 , un 5 și un 7 ... A decartat trei cărți și ghici ce i-a venit ?Un Tudor , un Balaj și o Dimă ... S-a trezit cu quinta regală a fotbalului românesc ... A umflat potul ...

hanmocar
hanmocar  •  06 Martie 2016, 04:24

Forza Steaua ! Forza Reghethustra ! Forza Gigi i Campionii , ole, ole , ole !!! Us 27 !!!

icstream
icstream  •  06 Martie 2016, 01:48

"Sta garda geana, inca nu dau drumul la pungulitze". "No epo, no drugs, no performance".

Vezi toate comentariile (44)
Comentează