FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghe poate pleca ACUM de la Steaua » Anunțul făcut de Anamaria Prodan și o reacție înțepătoare la adresa lui Gigi

Articol de GSP - Publicat marti, 28 februarie 2017 08:51

După 1-1 cu Gaz Metan, Gigi Becali a criticat dur jocul Stelei și a spus că la finalul sezonului va trage linie și va decide dacă va continua cu Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan, soția lui Reghecampf, lasă să se înțeleagă că antrenorul ar putea pleca și acum de la Steaua, dacă Becali plătește clauza de 1 milion de euro.

Pe cei care nu înțeleg ce joacă Steaua, categorie în care s-a încadrat și finanțatorul Stelei, Anamaria nu îi consideră oameni de fotbal. 

"Anul acesta, Reghe nu a pierdut niciun meci. Este clar, pentru toată lumea care știe fotbal, că în play-off va fi alt campionat. Eu cred că toți preparatorii fizici își dozează pregătirea pentru ca jucătorii să atingă un vârf de formă la un moment dat. Dar asta înțeleg oamenii de fotbal, nu cei care se uită la televizor.

Dacă Becali vrea, el și Reghe se pot despărți chiar și înainte de finalul campionatului, în schimbul a 1 milion de euro", a spus Anamaria Prodan la TV Sport ro.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (21)
turbozero
turbozero  •  28 Februarie 2017, 19:49

cata minciuna! aia din premier league fug de manaca pamantul tot anul competitional! aia nu au "varf de forma"? cand a fost thomas neubert la Steaua rupeau terenul tot sezonul atunci nu erau "varfuri de forma" :))) in Romania sa fii om de fotbal inseamna sa stii sa faci blaturi. sa iti faci relatii, pe scurt sa stii sistemul si de aia nu avem "cota" afara mai omenosule hagi!

polistul68
polistul68  •  28 Februarie 2017, 14:02

Ce nu ne explica d-na antrenor-impresar-palmie-sotie-iubitoare, este de ce echipa nu joaca nimic. Pregatirea fizica e foarte importnanta, dar echipa aceasta, nu joaca nimic nici macar in min 15....ok, virfuld e forma fizica va fi in play-off....acceptam. Deci acceptam ca echipa sa "cada" fizic din min 60-70.... dar echipa aceasta nu joaca NIMIC. Nu leaga 2 pase. Nu vezi o gindire tactica, nu vezi o schmea tactica. Nimic. Totul e pe valoarea individuala a jucatorilor. Aceasta problema daca poate sa ne-o lamureasca prea-marita-doamna

anthony_alexandru
anthony_alexandru  •  28 Februarie 2017, 12:07

Cert este ca nu rezultatele te tin in pozitia de Antrenor ci clauza stabilita - referitor la " varful maxim " la finalul play-off ului daca nu ai punctajul necesar nu castigi campionatul - campionatul incepe cu prima etapa si se termina cu ultima . Noi intelegem ca doar jucatorii sunt de vina ca nu au jucat cum s a cerut de catre antrenor dar tu cel care esti numit "ANTRENOR " esti cu ei acolo zi de zi altfel se antrenau dupa CD asa ca ar fi fi mai ok daca ai fi Barbat si ti ai asuma tot ce se intampla la echipa .

Vezi toate comentariile (21)
Comentează