FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghe, pus să facă o schimbare radicală în primul "11": "El e mai bun! Bagă-l titular"

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 octombrie 2016 13:57

Steaua l-a adus în această vară pe Eduard Stăncioiu, 35 de ani, dar acesta este rezerva lui Florin Niță, 29 de ani.

Fostul patron al Sportului, Vasile Șiman, îl sfătuiește pe Reghecampf să-l folosească în poartă pe Edi Stăncioiu, în detrimentul actualui portar.

"Vă spun foarte clar că Edi este peste Niţă. Singurul avantaj pe care Niţă îl are faţă de Edi este doar faptul că el este mai tânăr. Întrebaţi specialiştii şi o să vedeţi că toţi o să vă spună că Stăncioiu este un portar mult mai bun decât Niţă.

Are o experienţă mult mai mare, chiar şi internaţională, iar Reghe se poate baza pe serviciile sale la orice oră doreşte fără nici o problemă", a spus Șiman pentru Fanatik.

De la venirea lui la Steaua, de la ASA Tg. Mureș, Stăncioiu a jucat doar în meciul de Cupa Ligii cu FC Botoșani

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
898756456920785
Dor Elf  •  10 Octombrie 2016, 13:59

Titlu este perfect..in sfarsit va-ti dat si voi *** beecalisti.... Reghe, PUS să facă o schimbare radicală în primul "11": "El e mai bun! Bagă-l titular" in sfarsit ati vazut si voi ca asta e pus sa faca miscarile oamenilor ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  09 Octombrie 2016, 22:58

*** mai bine dormiti, poate revine la normal si creierul vostru!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

939271716140965
Manu Ion  •  09 Octombrie 2016, 18:39

Când scrieți asemenea articole, voi gândiți domnilor Ziariști ???? De ce nu se semnează cel care inventează asemenea știri ???? Va faceți și le faceți toată ziua reclama lui Becali ,Reghe și Steaua !!!!! De ce nu scrieți articole despre elevi premiați la olimpiadele de matematica,fizica etc ???????

Vezi toate comentariile (12)
Comentează