FOTBAL  »  Superliga  »   STEAUA - DINAMO, DUMINICĂ, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Reghe rade tot! Obiectivul pe termen scurt al Stelei + informații despre Stanciu: "Îl ținem, cu o condiție"

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 aprilie 2016 13:09

Laurenţiu Reghecampf susţine că obiectivul echipei este câştigarea tuturor trofeelor interne, însă consideră că prioritatea o reprezintă campionatul.

"Am spus mereu că pe noi ne interesează toate trofeele, dar în ordinea următoare: câştigarea campionatului, apoi cupele - Cupa Ligii şi Cupa României. Planul este unul foarte simplu: vrem să câştigăm tot", a declarat antrenorul Stelei într-un interviu acordat revistei LPF.

 Reghecampf nu exclude o plecare a lui Nicuşor Stanciu la finalul sezonului, având în vedere forma bună pe care a arătat-o mijlocaşul de 22 de ani.

"Normal că Steaua poate să ţină şi după Campionatul European un jucător valoros ca Stanciu, însă toţi fotbaliştii care vor avea oferte bune vor pleca după îndeplinirea obiectivelor echipei."

Steaua va întâlni Dinamo duminică, de la 20:30, pe Naţional Arena , în a şasea etapă din play-off.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (76)
guyencea
guyencea  •  09 Aprilie 2016, 09:35

Sa va imbracati elegant in negru ma,astept si o coregrafie fastuoasa cu pungi de pufuleti.Ati putea face o marca proprie de pufuleti fcsb.

guyencea
guyencea  •  09 Aprilie 2016, 09:35

Toata Romania e REVOLTATA de blaturile rejelui cu fcsbeaua si gigisport sterge la greu toate mesajele care arata mizeria si teatrul din fotbalul romanesc!! Jalnic se mai cerseste simbria la gigisport !!! *** ***!! Huoooo ,,profesionistilor,, ***!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zizu
zizu  •  08 Aprilie 2016, 21:21
Postat de 7mai1986 pe 08 Aprilie 2016, 20:04

Sau daca sunt studenti si au net de la acelasi switch.Platesc un sg abonament si impart la mai multe clk?

numai daca asta e ocupatia de baza.....:) posteaza prea apropiat ca timp unul de celalalt....:)nu se pot loga in acelasi timp....

Vezi toate comentariile (76)
Comentează
Close