FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghe se contrează cu Becali: "Aveți răbdare" + Replica pentru rivalul Șumudică: "Nu poate păcăli pe nimeni"

Articol de GSP - Publicat marti, 15 martie 2016 18:46

Timo Gebhart a intrat în gura lui Gigi Becali după ce presa tabloidă a dezvăluit că fotbalistul german a fost prins noaptea în club, iar apoi a fost la masaj erotic.

Patronul Stelei a declarat că mijlocașul va pleca peste două luni când îi va expira contractul, însă Laurențiu Reghecampf ține să-l contrazică pe Becali.

"Timo este un jucător sclipitor! Aveți răbdare și o să vedeti. Am încredere în el. Gigi Becali este patronul echipei și poate declara ce vrea. Numai prin meciuri bune îl poate schimba pe patron. Vom vedea. Dacă e bun, va rămâne. Dacă nu, nu", a declarat Reghecampf pentru SportNews.

"Șumudică nu poate păcăli pe nimeni"

Tehnicianul Stelei a vorbit și despre lupta la titlu cu Astra și consideră că Marius Șumudică joacă la cacealma atunci când spune că echipa giurgiuveană nu se gândește la locul 1.

"Astra are în continuare șanse mari, așa cum și celelalte echipe au șansa lor. Șumi nu cedează, este un antrenor bun și ambițios. Nu poate păcăli pe nimeni. Toți antrenorii din play-off sunt foarte buni și bine pregătiți. Toți vor lupta pe viață și pe moarte până la ultimul meci", a adăugat Reghecampf.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
vasy86le
vasy86le  •  16 Martie 2016, 16:54

Cred ca Hagi va lupta pe viata si pe moarte dupa ce ia bataie de la fcsb, Tanase si sireturile, se stiee :))

896581227063239
Tanase Cristian  •  15 Martie 2016, 23:46

neamtul stie fotbal, pacat ca atunci cand e in teren, *** alea chipciu,popa si stanciu il evita, nu il joaca

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fcsb.86
fcsb.86  •  15 Martie 2016, 22:09
Postat de attila55 pe 15 Martie 2016, 21:37

Ai dreptate...totusi ai uitat ca a jucat o semifinala de cupa campionilor cu o echipa slaba LIVERPOOL(in turul 2 a batut detinatoarea trofeuluiHAMBURG 3-0 si 2-3)...in 1990 a jucat semifinala de cupa cupelor..in grupe uefa 5-1 cu west ham..2-1 cu leverkusen...cam multe intimplari ..mare rusine !!!!

Intradevar, Dinamo a fost si ea o forta alaturi de Steaua, dar din pacate pana in anii 90. O data cu venirea "patronilor" a urmat un drum lung doar in jos... putem spune oarecum ca si la Steaua, doar ca noi drumul in jos a fost unul al rusinii nu pe plan sportiv pentru ca de bine de rau a investit patronul destul de mult (uneori fara rost), dar a avut grija de fiecare data sa isi si bata joc! ... intr-un cuvant pacat de ambele cluburi!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează