FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Reghe și MM, ținta numărul 1 după acuzele de blat de la Viitorul - Astra: "Jignesc pe toată lumea"

Articol de GSP - Publicat luni, 01 mai 2017 14:00

Reacțiile lui MM Stoica și Laurențiu Reghecampf despre meciul câștigat de Viitorul cu Astra, scor 3-2, au enervat și oameni de fotbal care nu au nicio tangență cu lupta la titlu.

Florin Prunea a reacționat după ce oficialii FCSB au făcut aluzii cum că Astra nu și-ar fi apărat corect șansele. 

”L-am auzit pe Mihai Stoica când spunea că toată lumea este împotriva lor. Dacă toată lumea este împotriva lor este și din cauza comportamentului lor față de celelalte competitoare.

Să spui că îți este scârbă de o altă echipă, că la meciul cu Viitorul s-ar fi întâmplat ceva, toate astea întărâtă lumea. De aceea alții juca pe viață și pe moarte cu FCSB. Au un comportament în care jignesc pe toată lumea și asta nu este în regulă”, a declarat Florin Prunea la TV Digi Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  01 Mai 2017, 19:29

prunea tu esti unul din partizaniihotieiin Romania asta,sa nu uitam cu iasiul cum ai injurat stelistii pe stadion ,cu cata indarjire au jucat iesenii cu noi,si cu altii ,ca dbistii de la dinamo mai moale asa,asa ca cine e ala corectu >>??? tu sa tacinulitate !

xftw
xftw  •  01 Mai 2017, 15:43

Bine a zis Sumudica... Cei care au pierdut cu 3-1 la Ovidiu ii critica pe cei care au pierdut cu 3-2. Gigisme,nimic nou.

valentinn10
valentinn10  •  01 Mai 2017, 15:22

Auzi , meseriasule , daca taceai nu stia nimeni cat esti de prost , asa ne-ai adus aminte de America , nenorocitulefrustrat .

Vezi toate comentariile (6)
Comentează