FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Reghe și Șumudică, atenționați de oficialul cu care s-au certat în ultimele etape: "Poate îi voi îmbrânci și eu"

Articol de GSP - Publicat marti, 08 martie 2016 20:07

Ionel Dănciulescu s-a aflat în centrul scandalurilor ultimelor două etape. Oficialul dinamovist s-a îmbrâncit în urmă cu două etape cu Marius Șumudică, iar etapa trecută a făcut același lucru cu Reghecampf.

Directorul sportiv al lui Dinamo îi atenționează pe cei doi antrenori, însă în același timp îi și înțelege pentru reacțiile lor.

"Pe Reghe și Șumudică i-am înțeles, erau nervoși. Nu știu însă cum voi reacționa a doua oară, poate îi voi îmbrânci și eu a doua oară și cine știe ce iese", a declarat Dănciulescu la Radio Sport 1.

"Aș vrea 10 ca Filip în echipă în limita regulamentului. Cred însă că acum a fost provocat și prea ușor eliminat" Ionel Dănciulescu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
zecs93
zecs93  •  09 Martie 2016, 15:22

Nu se va mai atinge de Danciu nimeni pentru ca va interveni Galeria noastra !!! Daca am fi stiut ca la imbrancit Reghe pe Danciu pai de nu il bateau ultrasii dinamovisti pe manelaru ala pana i se ducea gelu din par, natia mamii masi, au ajuns trepadusi manelisti sa-l atace pe Danciu !!! Odata sa va mai atingeti de simbolu nostru ca jar mancati !!! Danciu nu merita sa fie imbrancit si scuipat sau mai stiu eu ce pentru ca este singuru cu bun simt si cu caracter din Romania !!! Danciu-Gol pentru noi esti un simbol !!! Forzza Dinamoo !!!

vasy86le
vasy86le  •  09 Martie 2016, 12:49

Danciule, tu si daca esti imbrancit, impins , scuipat, nu reactionezi, tu ai bun simt, tu ai caracter, lucru din ce in ce mai rar intalnit, te-am respectat mereu pt asta si te voi respecta, esti un model de fotbalist, de om, daca toti fotbalistii ar fi cum esti tu, am fi laudati in lume pentru Fair play.Respect Danciule.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close