FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB, LUNI, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Reghe a explicat cum s-a schimbat Dinamo după venirea lui Contra: "Acum joacă fotbal"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 aprilie 2017 13:59

Dinamo și FCSB se vor duela pe mâine, de la ora 20:30, în Derby de România, meci care ar putea decide campioana din acest sezon.

Laurențiu Reghecampf a vorbit despre rivala alb-roșie și a explicat ce s-a schimbat la Dinamo în ultimele luni, de la instalarea lui Cosmin Contra.

"Ştim calităţile pe care le are Nemec și ştim ce trebuie să facem. Jocul lui Dinamo nu stă doar în faptul că Nemec are un joc aerian foarte bun.

Dinamo, în ultima perioadă, nu a mai uzat de mingile lungi şi a început să joace fotbal. Face presing. S-a mai schimbat şi tactica lor. La fel ca noi, încearcă să conducă jocul și să aibă cât mai multe ocazii. Au multă energie și entuziasm", a spus Reghecampf la conferința de presă.

"Mâine va fi meciul meciurilor. E derby-ul fotbalului românesc și situaţia din clasament obligă ambele echipe să evolueze cu abnegaţie. Avantajul nostru e că şi un egal ne menţine pe primul loc şi ne lasă la mâna noastră, în timp ce Dinamo, pentru a reuşi să câştige chiar titlul, trebuie neapărat să câştige"
Mihai Stoica

  • Dinamo - FCSB se joacă luni, 1 mai, de la ora 20:30. Meciul este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe LookTV, TV Digi Sport și TV Dolce Sport.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
danut1971
danut1971  •  30 Aprilie 2017, 20:15

fcsb-ul joaca blaturi nu fotbal

romeverest
romeverest  •  30 Aprilie 2017, 19:14

Pana la victoria din acest play-off, Fcsb-ul nu a reusit in 10 intalniri sa-i invinga pe dinamovisti !! Oare cine nu a jucat fotbal, mai ales ca a ajuns si Becali sa innebuneasca datorita infrangerilor categorice ale echipei sale in fata lui Dinamo ??

zizu
zizu  •  30 Aprilie 2017, 16:22

sa ne expilice si cate sticle de vodca mai bea cu infractorul mm

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close