FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghe văzut drept principala armă a Stelei: "Aroganţa sa deranjantă face mult bine echipei"

Articol de GSP - Publicat joi, 21 ianuarie 2016 19:28

Ladislau Boloni a vorbit despre şansele Stelei la cîştigarea titlului şi despre impactul pe care îl poate avea Laurenţiu Reghecampf.

" Steaua a adus şi a readus internaţionali. Acest lucru nu se întîmplă la Astra, unde am auzit că trebuie să vîndă ca să rămînă în viaţă.

Steaua are mereu şanse la titlu, acum rămîne de văzut dacă va şi reuşi. Aroganţa aceasta deranjantă a lui Reghe poate să facă mult bine Stelei", a spus Boloni la DigiSport.

Tehnicianul a sărit şi în apărarea lui Rădoi, care a demisionat anul trecut după ce a ratat calificarea în Ligă: "O întrebare pe care i-o pot pune suporterii lui Mirel Rădoi: de ce nu s-au adus jucătorii aceştia şi în timpul mandatului său?".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (47)
widoqq
widoqq  •  22 Ianuarie 2016, 09:10

Aroganta este o deficienta de educatie,adica nu are ai 7 ani de acasa.Nu l laudati ca i nesimtit!

encipi
encipi  •  22 Ianuarie 2016, 09:02

Ma indoiesc ca a pus Boloni intrebarea cu privire la jucatorii care au fost adusi acum si nu in mandatul lui Radoi. Oricum e o tampenie si o samanta "aruncata" pentru scandal. Pai Bourceanu e terminat, daca joaca cum juca cand era Galca antrenor, mai bine jucam cu Enceanu. Macar asta e tanar si are sanse sa creasca, dar Bourceanu a fost penibil ultima perioada la Steaua. Cei 3 de la Ceahlaul nu cred ca pot fi considerati mega jucatori. Momcilovici daca era scula de jucator nu il lasa Pandurii pe 250.000. E deja cunoscut faptul ca Pandurii vinde scump, mai ales acum cand au si sanse la titlul. Bawab a venit liber de contract, Pintilii pare ok si ne ramane Marica, care mereu a declarat ca vrea sa mai joace afara. Pai daca nu l-a mai vrut nimeni pe afara, normal ca a ales Steaua pana la urma, daca vrea la Euro. Deci...in opinia mea astea sunt transferuri banale, care n-ar necesita intrebari de genul "de ce n-au fost adusi jucatorii pe vremea lui Radoi" mai ales ca am un feeling ca Radoi nici nu s-a gandit vreo clipa la ei. A vrut sa reuseasca cu jucatorii adusi de el, sa demonstreze ca are ochi.

696253093853906
Ghita Florin  •  22 Ianuarie 2016, 07:49

Aroganta?mai bine zis obraznicie,marlanie

Vezi toate comentariile (47)
Comentează