FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

Reghecampf a comentat conflictul cu Neagoe: "Ce, am ajuns în junglă?"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 01 noiembrie 2016 22:43

Laurențiu Reghecampf și Eugen Neagoe au avut un schimb dur de replici la finalul meciului dintre CSM Poli Iași și Steaua (0-2), iar tehnicianul lui Poli Iași a refuzat să dea mâna cu Reghecampf.

"N-am nicio problemă cu Eugen Neagoe, cred că e datoria ta când ești la o echipă să te duci să saluți antrenorul cu care joci, e vorba de respect, de cei șapte ani de acasă.

Eu respect meseria pe care o fac, eu pot trece peste foarte multe lucruri. Când avem meci, cel mai important e să ne respectăm. Ce, am ajuns în junglă?", a spus antrenorul stelist la TV Digi Sport.

"După meci, el a venit să dăm mâna, iar eu nu am vrut. Eu nu dau mâna cu secundul lui Gigi Becali. Asta e realitatea. Știm cu toții că el el e secund. Reghe e secund și acasă." Eugen Neagoe

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
dona
dona  •  02 Noiembrie 2016, 12:43
Postat de andy_2008 pe 02 Noiembrie 2016, 07:47

Secundul lui Gigi este cu 10 ani lumina peste argatul lui Piturca.Iasul ar face bine sa puna un antrenor ca asta pe care il au ii duce direct ,fara baraj,in liga inferioara sau ii dezafilieaza ca pe Craiova.

secundul lui Gigi este cu mii de ani lumina in intuneric. Fotbalistic vorbind. Cit despre educatie, e inutil sa-l ridici pe Reghe asa de sus, cind nu ai de ce.

dona
dona  •  02 Noiembrie 2016, 12:40

Pina acum am vazut ca Reghe e foarte abil la polemici si conflicte. Insa cred ca cel mai bine pentru toata lumea ar fi daca si-ar vedea de treaba lui, adica sa creeze o echipa reala la Steaua. Ca asta nu reuseste. Cu toate ca are la dispozitie crema jucatorilor din Romania. Alti antrenori din Romania reusesc mult mai multe cu mult mai putin.

corectu
corectu  •  02 Noiembrie 2016, 07:54

Chestie de educatie.Ca si scrierile unor useri.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează