FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghecampf a explicat de ce nu joacă preferatul lui Becali » Când va fi folosit cel mai recent transfer al Stelei

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 martie 2017 17:09

Gigi Becali a declarat în iarnă că l-a adus pe Marian Pleașcă fără a se consulta cu Mihai Stoica sau cu oricare altă persoană din club, însă fotbalistul de 27 de ani n-a prins până acum niciun minut la prima echipă.

Laurențiu Reghecampf a explicat ce se întâmplă cu fundașul dreapta și spune că cel mai recent transfer al Stelei a avut probleme fizice.

"Avem acum în lot un fundaș dreapta de meserie, îl avem pe Pleașcă. Va juca sâmbătă la echipa a doua (n.r. - Steaua 2 - Podari) și vom vedea cum se va prezenta. Vedem dacă a ajuns la nivelul lui, măcar la 60-70% din capacitatea lui fizică și dacă poate juca un meci", a spus Reghecampf la TV Digi Sport.

Tehnicianul vicecampioanei lasă de înțeles că Pleașcă va apărea cât de curând și în prima echipă: "Dacă va avea un randament bun din punct de vedere fizic, nu mă interesează altceva, cu siguranță vom apela și la el.

Are o lună și două săptămâni la echipă, numai că nejucând o perioadă de trei luni de zile, în care meciuri puteam noi să-l băgăm? La început poate am avut posibilitatea, pentru că am avut meciuri mai ușoare, dar apoi nu s-a mai putut pentru că a început play-off-ul".

Pleașcă ar putea fi utilizat de Reghecampf chiar în următoarele două etape din play-off, cu Dinamo și Astra. Gabi Tamaș e suspendat după partida cu Viitorul și antrenorul roș-albaștrilor e obligat să-l introducă pe Pleașcă.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  26 Martie 2017, 09:22

sa deina finul prodancei cumatru ceva am 75 ani 30 de minute as jucamai bine ca enache enache e bun ca executa ordine mutesti an functie de interesele fcsb

963242023697129
Eugen Eugenescu  •  25 Martie 2017, 21:52

Aoleu ! Steaua fara Enache ? Pai,zau,pe noi cine o sa ne mai enerveze ? Cina va mai gresi catastrofal pe dreapta ? Reghe,nu ne lasa fara mascarici !

1498434707123363
Dumitru Neculai  •  25 Martie 2017, 19:45

an locul finului enache poate juca oricine dar acela nu raspunde la comenzi...............

Vezi toate comentariile (3)
Comentează