FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - PANDURII TG.JIU 3-1

Reghecampf a pus lipsa fanilor pe seama prestațiilor echipei » Cum a prefațat lupta din play-off + Detalii despre fotbaliștii accidentați

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 decembrie 2016 22:48

Laurențiu Reghecampf este de părere că fanii nu au venit la stadion din cauza prestațiilor mai puțin reușite ale Stelei și prefațează lupta pentru play-off, din care nu crede că va lipsi Dinamo. 

"Toată lumea este plecată, sunt multe probleme și nici jocul nostru nu a fost unul care să aducă foarte mulți oameni la stadion. Din retur va fi altă echipă, altă mentalitate, iar echipa noatră va avea o altă prestație pe teren. 

Am fost cu toții supărați după meciul cu Dinamo, pe care nu trebuia să-l pierdem, mai ales la nivelul la care trebuia să jucăm. Nu este nicio presiune, cei de la Viitorul au fost pe merit o zi pe primul loc. Este frumos când avem o luptă la distanță între două echipe, mai este și Craiova, va veni și Dinamo, va fi frumos în play-off.

Pe Adi Popa nu l-am putut folosi pentru că a resimțit dureri după meciul cu Dinamo. Muniru și Golubovici vor lipsi o perioadă mai lungă, Adi Popa va fi probabil pe teren", a spus Reghecampf la finalul meciului cu Pandurii, la TV Digi Sport.

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
898756456920785
Dor Elf  •  05 Decembrie 2016, 20:56

Sa fie Pandurii , Botosani si Viitorul in playoff..atunci sigur castigi si tu ma marioneta.

caminero
caminero  •  05 Decembrie 2016, 09:22

"Din retur va fi altă echipă, altă mentalitate, ..." ... ahem,. ahem! ... skumpik, SINTETI deja in retur ... tocmai s-aa jucat etapa a 19-a ... pina si pe vremea campionatului cu 18 echipe, tot in retur erati, daramite acuma cu 14 echip ... indicatie: ma Reggae, tii minte ca acest Dinamo - Steaua 3-1 a fost AL DOILEA meci dintre cele doua in aceasta toamna? 1-1 in tur? remember, bro?

stelbz
stelbz  •  05 Decembrie 2016, 08:50

Chiar daca Steaua a castigat cu 3-1 si chiar daca a revenit pe locul 1, aceasta echipa nu este de castigarea titlului de campioana. Pe majoritatea jucatorilor, pe spatele tricourilor, ar trebui scris....MEDIOCRITATE. In plus, sistemul de joc nu este pregatit ca simplu si eficace ci complicat si haotic, fara precizie in trimiterea paselor in atac si cu gafe ridicole in aparare(Tamas cu 4 gafe, dupa ce a fost premiat ca "Fundasul Anului" la Gala Fotbalului Romanesc" !). Ce-ar fi ca joi seara, cu Villarreal, jucatorii sa ma contrazica si sa obtina o victorie !!!!????

Vezi toate comentariile (15)
Comentează