FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Reghecampf a scos un jucător după doar 45 de minute! N-a mai marcat din 2 octombrie 2016

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 17 aprilie 2017 21:33

William De Amorim a dezamăgit în prima repriză a meciului cu CFR Cluj, având o evoluție cu mult sub așteptări. Mijlocașul ofensiv venit de la Astra a pierdut aproape toate baloanele pe care le-a jucat. 

Laurențiu Reghecampf n-a mai rezistat și la pauză l-a introdus pe Gabriel Enache în locul acestuia. Așadar, în a doua parte a jocului în spatele lui Denis Alibec au jucat, de la dreapta la stânga, Enache, Boldrin și Florin Tănase. 

Pentru De Amorim meciul cu CFR Cluj a fost al 21-lea în Liga 1 în care nu a marcat. 

Brazilianul a punctat pe 2 octombrie, în partida din sezonul regulat cu CS U Craiova, scor 2-1. Are două reușite pentru FCSB, prima fiind chiar la debut, cu Dinamo în tur, 1-1. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1763887750508605
Calin Francu  •  18 Aprilie 2017, 09:05

Un jucator fragil nu e de steaua e prea prapadit fara vlaga si indolent uneori. Ca el sint zeci de fotbalisti in liga 1. Trebuie adus unul mai bataios mai puternic.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează